... tu takođe ima mesta za Dileje kojima bi trebalo zabraniti prisustvo na SVIM utakmicama zbog odvratnost ponašanja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Drzali smo ih na distanci veci deo tekme. Da 3 meca za redom odigramo isto bi bilo. Nevidjene odbrane sa obe strane. Jednostavno energija je bila na nasoj strani, iako ni njihova nije bila zanemarljiva. Videcemo da li cemo uspeti da ovako igramo i na strani bez boost-a publike. Ukoliko da, to znaci da smo sazreli.
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostEj, vidi da se dogovorimo. Mozeo i osvojiti El ali nacin na koji je Filip u timu nece nista oprati. Uzdravlje“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostZao mi je Kaline, jako. Doziveo je da mu pogrdno pevaju navijaci kluba u kojem je stasao i kluba kojem je dao toliko.
Za utehu je što se velika većina nije složila sa njima ali mnogo ružno je bilo... nažalost potpuno očekivano
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostDrzali smo ih na distanci veci deo tekme. Da 3 meca za redom odigramo isto bi bilo. Nevidjene odbrane sa obe strane. Jednostavno energija je bila na nasoj strani, iako ni njihova nije bila zanemarljiva. Videcemo da li cemo uspeti da ovako igramo i na strani bez boost-a publike. Ukoliko da, to znaci da smo sazreli.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostEj, vidi, ni 12 Filipa mi ne bi smetalo da Zvezda osvoji EL. To je normalan rezon navijača, želi najbolje svom klubu. Sve ostalo je psihopatologija.
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostMa nervira me sto ne doprinosi i prosto ne treba da je tu. Zelim ja najbolje klubu zato me i smara sto je tu.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostZar se nije desio user decenije, Filip je igrao 16 minuta i dobili smo Fener?
Ovo što si napisao je delimično tačno, ima dobar pregled igre, u prenosu je jednako dobar kao i Lorenzo, a tačno je da se zabija u blokove zbog fizičke inferiornosti, međutim ume da zasmeta igraču na šutu kada ga čuva 1 na 1, i to je barem jednom uradio Dixonu i Sloukasu da sam ja zapamtio.
Comment
-
Filip je najbolji EL igrac sa minus ucinkom u EL. MVP kola minus index igraca. Dok ne udje u plus nece otici iz Zvezde. Znaci jos 2godine.
U Izraelu bolje da trazi pre meca da mu upisu -5 kao nagradu..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostFilip je najbolji EL igrac sa minus ucinkom u EL. MVP kola minus index igraca. Dok ne udje u plus nece otici iz Zvezde. Znaci jos 2godine.
U Izraelu bolje da trazi pre meca da mu upisu -5 kao nagradu..
Comment
Comment