i ja mislim da bi njih dvojica na kraju mogli da dovedu do svega sa ovakvim ponasanjem i dizanjem tenzije ipak je ovo sport a oni se ponasaju kao da su glave u pitanju a ne titula koja nedonosi nista
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNaravno da nece biti u live, ali bice novinskih izvestaja. Ma meni glupo sto se valjamo u prasini trenutno, dolazi nam tako lepa sezona, Euroliga, Arena, novi sponzori, odlicni igraci. A mi se ovde glupiramo i stresiramo u najbeznacajnijoj seriji na 3 pobede ikada.
Comment
-
-
-
Strateg crno-belih sa ljutnjom je odgovorio na konstataciju novinara koji mu je rekao da je pročitao sa usana da je rekao sudiji Jevtoviću: Nećeš živ ti... - Sram vas bilo, to nije moj izraz! Nismo zadovoljni suđenjem, Zvezda je zasluženo dobila. Čović je pred treću utakmicu pokazao kakav je stručnjak i mešao se u suđenje. Kakva genijalnost tog čoveka, poznaje sport, ekonomiju, genetiku i stručnjak je za lepotu i pravi esteta, nije pokazao ni da je vrhunska gatara, pošto je dao objašnjenje koji će sudija da krade i zbog čeka. Čovićeve reči su bile fašizam, a nisu moj manir te psovke koje se navode da sam izrekao. Voleo bih da imamo suđenje u sredu, kao što je Zvezda imala na trećoj utakmici - istakao je Vujošević.
http://www.sportal.rs/news.php?news=102968
Comment
-
"Ovu pobedu posvećujemo Urošu Žarkoviću, koji nas je pratio i bodrio tokom većeg dela sezone. On se borio sa teškom bolešću i preminuo je. Ovom prilikom njegovoj porodici izjavljujem saučešće", rekao je Raško Katićsigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Comment