Originally posted by Borca
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View PostOk je sto u njega ne veruju, problem je sto nemaju nijednog tako mladog u koga veruju.
I u FMP-u i u Crvenoj Zvezdi imaš pregršt mladih igrača, ta dva kluba su najveći proizvođači mladih igrača u regionu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Autoritativnih 107 kg čiste masti nepravilno raspoređene na visinu od 180 cm (viši sam od Juniora iako to i nije neki uspeh)SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostOk je sto u njega ne veruju, problem je sto nemaju nijednog tako mladog u koga veruju.
Uostalom, ne mozes od svih perspektivnih i napraviti igrace (sve je teze izgleda, uzroci bi mogli biti razni, pre svega rad struke sa njima ali i njihove radne navike), a kako si drzavni klub i drzava ti obezbedjuje svake sezone vecinu budzeta onda ce se svakako naci novca za pojacanja, pa mozda i za nekog "Paunovica" kojeg si pustio, a on mozda kasnije dostigao nivo koji si mislio da nece.
Comment
-
Originally posted by Ivan9 View PostSvi ste bre mrsaviji od mene....sad sam se ubedacio
U ovoj postavi mogu da glumim Jokica
197 cm, 115 kg
Nema sanse da u taj triko od majice udjem, mogu da je uzmem pa da dam mladjem burazeru kada se budem pogledao u ogledalo kako mi stoji.
Odokativno vidim da "ne merem" uci.
Comment
-
Bogami sve 100+ hbs muskrca bez sto kila. Kod mene je dobro sve rasporedjeno...tek ce biti, spremam se za 2 Januar da udjem u dresu Bajerna
Oce neko organizovati neko druzenje.. samo da ne bude sacekusha..
Cova sa zetom1 a moze i 2 u sin..da izadju iz zbunaLast edited by LosmiSK; 29-08-19, 17:11.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Wingwalker View Postima pleja...viši i zgodniji od Filipa...
...i stavljam gel u frizuru.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Comment
-
Šteta.
Za ovo malo vremena u FMP-u je nagovestio da može biti nešto od njega. Dobio bi verovatno i veliku minutažu ove sezone.
Prvo Paunović pa Tomašević, nadam se da nije sledeći Popović. Voleo bih i Lazara Vasića ove sezone da vidim u FMP-u.
Comment
Comment