Drobnjak poništen.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by From downtown View PostZesce dripacki, klosarski. Gledate milionski auditorijum umesto da kazes neku rec o ekipi, uspesnoj sezoni, kazes nesto o fer igri Partizana ti glumis Grega Popovica za sirotinju.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostOdličan je Milan. Ovo je tek početak, biće još prilika za govore. Zabole ga baš, a i navijače, da tetoše protivnika a pogotovo njihovog debelog trenera, ako tražiš nekoga ko se dripački ponašao to je upravo Italijan. Pokazao mu je dva puta ko je ko. Slobodno možeš da hejtuješ na nekom drugom mestu, ovo je mesto za slavlje.
Comment
-
Izjavio je da ljubav prema Zvezdi odlučila. Kad bi sve "dripačke" izjave bile takve bili bi mnogo srećnije društvo. Nije izjavio " ma, mogu da mi..." ili " nek se teraju u...". E to su dripačke izjave, primećuješ razliku?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Deka Vlasta u 93.godini života kao dečkić ushićen i radostan dok deli medalje našim momcima. Davidovac ga je izgrlio i prozborio koju s njim, zaista prizeman momak, oličenje profesionalca.
KC i dodelu uspeo da promaši, spetljao se totalno.
!Ako nađete sliku Davidovca i Vlaste u zagrljaju molio bih da mi prosledite. Hvala!
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostNa postavljeno pitanje da prokomentarise utakmicu, titulu, sta je presudilo odgovorio sa "ljubav prema Zvezdi" mrtav ladan i otisao niz hodnikOriginally posted by dekkard View PostIzjavio je da ljubav prema Zvezdi odlučila. Kad bi sve "dripačke" izjave bile takve bili bi mnogo srećnije društvo. Nije izjavio " ma, mogu da mi..." ili " nek se teraju u...". E to su dripačke izjave, primećuješ razliku?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSlažem se da je izjava izašla iz okvira korektnosti (aluzija na Trinkijerijevu izjavu je očita), morao je da ostane dostojanstven u izjavi kao posle svake utakmice plej ofa ABA i KLS. Nije mu trebalo ovo (nije da se baš namaže hovnima za ovo ali nije korektno).
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostDa je rekao ljubav prema Zvezdi i odgovorio coveku na pitanje posle toga e to je majstorski i smekerski ovako nije.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment