Ovo sto FC igra je sramota. Rampa sa polu distance, sa udaljenosti od 1.5 metar, prodaja lopte pri postavljanju napada, nemoguci ulazi (za njega nemoguci) gde mu nekada sviraju, a nekada ne (u principu, ne trebaju skoro nikada), iz ocaja uvaljivanje lopte saigracima... i naravno, promasen obruc pri sutu za tri.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Grof View PostOvo sto FC igra je sramota. Rampa sa polu distance, sa udaljenosti od 1.5 metar, prodaja lopte pri postavljanju napada, nemoguci ulazi (za njega nemoguci) gde mu nekada sviraju, a nekada ne (u principu, ne trebaju skoro nikada), iz ocaja uvaljivanje lopte saigracima... i naravno, promasen obruc pri sutu za tri.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostKome to?
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostUzbudljivo pa nemamo vremena.
Uglavnom protiv nas teraju publiku iz prvih redova ili traže da se povuku. Imaju pravo to da rade samo što izgleda kod drugih to ne smeju.
Smeta im vredjanje i psovanje? Cvrc, ala smi postali osetljivi...
Imate transparent malo nazad, uslikan.
Samo nije mi jasno sto gospoda bojkotuje? Boze kakvi tupsoni -.-sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostPotpisao novi ugovor pa se opustio...
Jel' stvarno potpisao ugovor na 3 godine? To je zaista dno, dna. Pa i da ga placaju da igra treceg pleja, kapiram da bi bilo bolje da nadju nekog klinca da trenira sa prvim timom i skuplja iskustvo...
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostNisam video šta piše na transparentu. Da budem iskren ne osećam se ni dobro posle ovakve košarke.
Vređati Deju Genija je dno
Super, dobili smo, vodimo 2-1
DeDi svaka čast
O nekim igračima ne bih večeras ali nadam se da neki igraju poslednje utakmice u kkcz
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostI bolje da ne vidiš [emoji34] Delije kad se uhvate politike "odbrane srBstva" to postaje nepodnošljivo
Vređati Deju Genija je dno
Super, dobili smo, vodimo 2-1
DeDi svaka čast
O nekim igračima ne bih večeras ali nadam se da neki igraju poslednje utakmice u kkcz
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Grof View PostU pravu si. Bio je daleko bolji citave sezone.
Jel' stvarno potpisao ugovor na 3 godine? To je zaista dno, dna. Pa i da ga placaju da igra treceg pleja, kapiram da bi bilo bolje da nadju nekog klinca da trenira sa prvim timom i skuplja iskustvo...
Pa prica se da je potpisao trogodisnji ugovor. Bljuc
Comment
-
-
Originally posted by Storm View PostNjegovi igracki kvaliteti su veliki kao Rusija, ali ljudski mali kao Kosovo.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ni o Odžu više ne znam šta da mislim. Jedina vajda u napadu od njega može biti kad napravi poziciju blizu obruča, svako spuštanje lopte gde nije blizu obruča završi izgubljenom loptom. Inače, definitivno nam je Partizan najteži protivnik ove sezone. Ja sam siguran a i kladio bih se u 1232 evrića da bi mi i sa ovakvom igrom rutinirali Budućnost i Cedevitu.
Comment
Comment