Oni imaju vise motiva. Mi moramo da igramo na maksimumu. Ja ocekujem reakciju u subotu i jednu relativno laku pobedu. I red je da svi budemo u dvorani i pruzimo podrsku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ganac View PostKoja je godina bila kada su oni dobili prvu utakmicu (na nasem terenu) kada su Bojana i ostali navijaci dali podrsku pred trening?
Tada smo ih dobili sa 3:1 a oni su poveli sa 1:0 znaci da je bilo i 1:1?Last edited by Karamazov; 13-06-19, 11:21.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKoja je godina bila kada su oni dobili prvu utakmicu (na nasem terenu) kada su Bojana i ostali navijaci dali podrsku pred trening?
Tada smo ih dobili sa 3:1 a oni su poveli sa 1:0 znaci da je bilo i 1:1?
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostTo je bilo u ABA ligi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Tada smo ih dobili sa 3:1 a oni su poveli sa 1:0 znaci da je bilo i 1:1?
Comment
-
Ewe me opet podelicu nesto sa vama sto sam sad cuo i iskreno receno nije mi dobro ne znam samo koliko govno moras biti da navodno pregovaras sa 3 (i slovima tri) igraca Zvezde a sezona jos traje pritom igra se finalna serija.
Kome to moze pasti na pamet da mi je znati onom poltronu Ostoji ili Trinkiju licno ali da nije uredu nije pa da jebe rak raka.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostEwe me opet podelicu nesto sa vama sto sam sad cuo i iskreno receno nije mi dobro ne znam samo koliko govno moras biti da navodno pregovaras sa 3 (i slovima tri) igraca Zvezde a sezona jos traje pritom igra se finalna serija.
Kome to moze pasti na pamet da mi je znati onom poltronu Ostoji ili Trinkiju licno ali da nije uredu nije pa da jebe rak raka.
Dobric im se povredio sada pa im propade posao.
Comment
-
Meni je neverovatno na kakav način proslavljaju poslednjih godina pobede igrači Partizana protiv nas. Skidanje dresova, odlazak kod navijača, šetnja po celoj hali. Evo sad gledam neke snimke pa to bre ko da su osvojili Evroligu. Moguće i da je bio neki izlazak na ulice. Sve je to začinjeno i pesmama u kojima se pominje mržnja prema Zvezdi. Lele, lele, lele.
Comment
-
Pa pazi proslo je godina i godina od kada nisu igrali finale sa nama. Mozda je sto konacno igraju finale rezultat tog povecanog endorfina kod njih.
Vidis kako i novinari kuliraju na pesmice koje su pevali, na vence sto su donosili...mir i tisina i cak nema ni vrucine, nema nikakvih problema za razliku od prve utakmice
Taman sto su usli u finale sad jos novinari treba da im skacu po kicmi
Comment
Comment