Mene brine odbrana koju ovaj roster ne moze da igra ni na ovom nivou, a u EL cemo biti nova Darusafaka. Filip Covic, Beron, Ristic su rupetine u odbrani, ali i ovi ostali koji vaze sa dobre ili solidne defanzivce su juce izgledali kao amateri u odbrani protiv prosecnog protivnika. U napadu smo bili vise nego korektni, ali su zbog nase uzasne defanzive oni bili u mecu do samog kraja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stvar je u tome koliko ćemo u buđelaru imati para, ako ne bude para biće mo prisiljeni da gledamo navedene od kojih Junior i Rile nemaju nikakav kvalitet ne za EL već za EC nivo i prosto rečeno - silovaće nas.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Iskljucujuca za Trinkijerija je preterana odluka ako isti sudiji posle tehnicke nije psovao, vredjao itd trebao mu je uputiti jos jedno upozorenje. S druge strane ne bi nas dobili ni da je 3 Italijana ostalo na klupi. Pogodili smo odlucujuce suteve 99% utakmice smo vodili.
Nije prvi put da jedan tim ima 40+ slobodnih bacanja tako da sam na ove svinjarije navikao. Danas oni, sutra mi ali fascinantno mi je koliko se Italijan brzo uklopio u "ekipu". Jos facinantniji ovi povici sa tribina. Uzas
Comment
-
Nadam se jako da će zdrav razum i tri decenije košarke našeg trenera ovo preseći...
kakav Rile...kakav crni Filip.
Tomiću brate, znamo da znaš... samo hrabro sada...nisi više debitant.Last edited by Wingwalker; 11-06-19, 23:09.
Comment
-
Originally posted by Wingwalker View PostNadam se jako da će zdrav razum i tri decenije košarke našeg trenera ovo preseći...
kakav Rile...kakav crni Filip.
Tomiću brate, znamo da znaš... samo hrabro sada...nisi više debitant.
E sad, dokazao si ko si i sta si. Sad izgovora nema tipa EC, domaci igrac, mala lova, iskustvo... Sad matori udaras na titane i nema zezanja.
Ako mu bude drugi plej onda ga jebi, to znaci da prvi mora da odigra 100 utakmica u sezoni sa minutazom 35+
Comment
-
Stvarno ne razumem zbog cega se Ristic stalno predstavlja kao neki ogroman problem, decko cele sezone bio treci centar, to ce biti i sledece sezone (ako ostane). Kao da peti visoki u rotaciji moze imati neki znacajan uticaj na igru i rezultate i kao da mi imamo kapacitet da tu drzimo boljeg igraca (jos domaceg i relativno mladog).
Comment
-
U principu je potpuno svejedno, nista taj Jovanovic nije bolji, ni talentovaniji od Ristica, niti je odigrao neku sezonu Trentu, unapredio svoju igru... To je odluka iz kategorije who cares. Neuporedivo bitnije je ko ce biti startni centar i bekap, a imam utisak da tu ima i znatno vise razloga za brigu, no dobro...
Comment
-
E sad dolazimo do bitnosti uloge treceg centra. Ostane li Ojo i uparis li ga sa Kuzmicem, tebi ni Jovanovic ni Ristic ne trebaju a da placas nekog 4/5 vjerovatno neces i eto problema.
No i to je lako rjesivo sa plej igracem koji voli kontakt i da pipa obruc, al to kosta. U nekom idealnom svijetu gdje para ima i pameti, bez emocije i protekcija, to bi se drugacije uradilo.
Comment
Comment