Meni vise deluje kao neki bEk za EL, tesko krilo, deluje mi premrsavo za tako nesto. Ta jedan na jedan odbrana isto upitna , posebno ako ga zidaju..Deluje da nema puno kila..Meni bi bilo interesantno da ga vidim u nekom jacem klubu, ali mislim da nama takvi igraci u principu ne trebaju. Mi idemo na sigurice i ako nesto ide ispod radara to su neki miskovi specijalci...Treba imati muda pa takvom momku dati uopste sansu. Mene iskreno fascinira taj trener, preozbiljno igraju stvarno. Sastavljeni od polovnjaka sirom evrope, tnakih nemaca...i onda izuli sve zivo.....Nerealno kakva odbrana na perimetru ali i napad, sutiraju kao ose ali traze poziciju...Bas epic rezultat za njih, nisam tako nesto video skoro u evropskoj kosarci...Bukvalno su prebili Albu,Bayern,Brose vise puta...sad bez 4 igraca, bez centra dobise Brose, ako im dobiju seriju, onda ne znam stvarno.
To je cist uticaj trenera i dalje sam u cudu kad mi ih neko spomene. Meni je tu najinteresantniji trener, dal ga je usralo ili stvarno je azdaja..nekad ti se slozi sve, ali ovako ...ziv nisam da vidim sta ce covek uraditi
To je cist uticaj trenera i dalje sam u cudu kad mi ih neko spomene. Meni je tu najinteresantniji trener, dal ga je usralo ili stvarno je azdaja..nekad ti se slozi sve, ali ovako ...ziv nisam da vidim sta ce covek uraditi
Comment