Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Victor BG View PostNajjaca stvar koju dugo nisam vidio na nasem parketu, scena protiv CSKA, Kurbanov zrtva, zalece se Miller, finta, obilazi ga i zakucava 1vs1... Kapa dole, gasi takmicenjeSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ja da sam na mestu uprave KK Crvena Zvezda ne bih ulagao žalbu, izdržao bih kaznu ali bih zahtevao nultu toleranciju i na prvi znak ne poštovanja pravila napuštao parket.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
https://twitter.com/Sportando/status...71144774139905
Kako ovi lako zaradjuju svoj dinar, dodju na par foruma kod nas, procitaju par upisa i okace kao skoro "done deal"
Pa Tegi je pojam informisanosti za ove eminetne sajtove.
Comment
-
Originally posted by Šarac View Posthttps://twitter.com/Sportando/status...71144774139905
Kako ovi lako zaradjuju svoj dinar, dodju na par foruma kod nas, procitaju par upisa i okace kao skoro "done deal"
Pa Tegi je pojam informisanosti za ove eminetne sajtove.
Nije skon Bošlo Buha fazonu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJa da sam na mestu uprave KK Crvena Zvezda ne bih ulagao žalbu, izdržao bih kaznu ali bih zahtevao nultu toleranciju i na prvi znak ne poštovanja pravila napuštao parket.
Kad pogledaš samo taj odnos i ovo je previše
Druga je priča kako sprečiti da se ovo ne ponovi
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Borca View PostU pitanju je Veteran (Dusan) dobro poznat u Zvezdaskom internet svetu, doduse ne pise po forumima vec nekoliko godina.
Veteran se vise bavio zdravljem Stratosa i velicanjem Marijane. Malo je omanuo u svojoj zelji da zaigra Stratos.Last edited by Šarac; 17-05-19, 16:22.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostSad je napisao da je Stratos i dalje naš[emoji1]
Nego gde ti je Idea? Zaboravio ili ih nema više?
Hvala ti, njih sam totalno zaboravio, oni bese nisu drzavni jel tako? Cist hrvatski kapital nateran od Vucica da uplati nama sponzorstvo verovatno.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostDaj Ganac ne zajebavaj... treća vs peta , tri reda vs 5 utakmica.
Kad pogledaš samo taj odnos i ovo je previše
Druga je priča kako sprečiti da se ovo ne ponovi
To bi vremenom donelo mir na parketu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostNije Veteran, on je moj komsija a i drug u parteru B. Ganac misli na Biancorroso.
Veteran se vise bavio zdravljem Stratosa i velicanjem Marijane. Malo je omanuo u svojoj zelji da zaigra Stratos.
Verovatno je Ganac mislio na ovoga
https://twitter.com/boyanowsky/statu...014669824?s=20
Comment
-
Kazna je premala i donece dalje moguce gasenje lige ili nekih vecih opstrukcija. Ne moze NC da dodje i kaze ma necu da ispraznim tribinu nema trika i onda predsednik lige zove Buducnost i kaze da su uslovi ispunjeni. To tako ne ide, bice ovde tek sranja u godinama koje slede Bokanje bizon sad, jurice prvo mesto u ligi da bi imao domaci teren prednost
Licno bih kaznio privatno Bokana i Covica sa 50k evra i 6 meseci van kosarke. To mi je jedina pravicna kazna za ova sranja sto su se desila. Klubove sa po 2 utakmice pred praznim tribinama, mozda i tri. To bi vec bila kazna, ovo je zajebancija...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment