ajde Lošmi...umeš ti to umešnije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNigel iz Galate ce u Zalgiris[emoji34][emoji34][emoji34]
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
''1st things 1st'':
da se prvo smilujemo dal dolazi Janković...
pa da izdumamo dal Jovanovića guramo u vatru il u FMP...
onda nam sledi jedno par meseci virtuelnog cenkanja sa Pefijem koji sigurno ne dolazi...
i kada Čoki i zvaničnim saopštenjem abolira Kuzmića od kletve nerevitalizacije propale karijere...
onda mogu ti Hejzovi i drugi noviteti da dođu na tapet.
i da ne propustim...da Filipu više produžimo taj ugovor ako to već nie završeno.Last edited by Wingwalker; 15-05-19, 13:34.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostZach Augusta - juriti ga za poziciju 5. Bio bi nam mnogo korisniji od Kuzmica, ne znam da li centar moze da da se vrati u onu formu nakon operacije prednjih ukrstenih, a i ovaj je upareniji sa Odzom jer je mnogo pokretljiviji.
Comment
-
Originally posted by Wingwalker View Postpa da izdumamo dal Jovanovića guramo u vatru il u FMP...
Inače, večeas igramo protiv Dunava. Prenos je na Areni 3.
Comment
-
Originally posted by Wingwalker View Postzna li se do kada traje ovaj mučeni ugovor Arene...i ko liga potpisa' pesak mu u gaće?
Mislim da kada je ABA LIGA postala LTD da je sa Arenom potpisan 5 godisnji ugovor vredan preko 6 miliona eur. Od tog kolaca svi klubovi imaju % od TV prava, plus se iz tog novca i pokrivaju troskovi putovanja za sve ekipe. Tako da mislim da sa sledecom sezonom pocinje treca godina ugovora po novom.Last edited by Šarac; 15-05-19, 14:33.
Comment
-
Ziv nisam da saznam na sta su sprcili tih 6m evra i ko se ovajdio od toga. Arena je dobra, samo ih nema na SBB. Doplatis 500 kinti i imas ABA. tj tacnije 650 dinara je sad na Polarisu.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Godišnje ispada 1,2 miliona evra od čega se plaća put i smeštaj valjda za ekipe, ostatak plate i preostalo dele klubovi/vlasnici.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Sta ce sa ovim kaznama da rade? Dobice ove godine pola milke samo od toga, ili ce biti fazon eto ne treba lova od toga sa tv-om. Jako glupa kazna za Buducnost ali i Zvezdu. Kaznio bih Bokana i Covica sa 2g da se ne mogu baviti sportom..to je jedini pravi nacin, to bi morali i grci da urade, pa da vidimo ko ce sledeci da pravi ludilo izmedju naroda i obicnih ljudi..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostZiv nisam da saznam na sta su sprcili tih 6m evra i ko se ovajdio od toga. Arena je dobra, samo ih nema na SBB. Doplatis 500 kinti i imas ABA. tj tacnije 650 dinara je sad na Polarisu.
Comment
Comment