Iznervirao je igrače i sa svojim reakcijama u odbrani. Za neke stvari nije potreban kontinuitet, već samo malo mozga koji njemu često drema. Kad treba da izblokira ruku podiže ko da nije muško. U napadu je druga priča. Ume tu leđima elegantno da reši protivnika al ume i zicere da omaši.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ristic je u odbrani rupa na kub. Steta, jer napadacki ima strasan potencijal. Kako god bilo, veliki je prospekt i treba ga sacekati. S druge strane, Nenadic zauzima mesto malom Uskokovicu ili nekom drugom. Besmislen potez uprave je njegov potpis.Last edited by Storm; 08-05-19, 21:21.
Comment
-
Stičem utisak da Ristić ima jako slabe noge (pazi ovo "jako slabe" kako sam dobro ovo napisao) tako da niti može da izdrži nekog na leđima u napadu niti u odbrani a o post igri kada treba da nekog ugura pod obruč ne bih ni pisao jr je protiv OKKa pokušao par puta i odustao jer nije mogao čuvara da pomeri.
Moždaa je talenat ali je trenutno rupetina.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostRistic je u odbrani rupa na kub. Steta, jer napadacki ima strasan potencijal. Kako god bilo, veliki je prospekt i treba ga sacekati. S druge strane, Nenadic zauzima mesto malom Uskokovicu ili nekom drugom. Besmislen potez uprave je njegov potpis.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostProspekt je neko sa 19, 20, maksimum 21 godinom. Ristić ima 24. Već bi trebalo da je naučio osnove igranja odbrane.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostRistic je u odbrani rupa na kub. Steta, jer napadacki ima strasan potencijal. Kako god bilo, veliki je prospekt i treba ga sacekati. S druge strane, Nenadic zauzima mesto malom Uskokovicu ili nekom drugom. Besmislen potez uprave je njegov potpis.
Koji Uskokovic?????? da li si video u sudaru sa nasom prvom postavom sta je uspeo da uradi ili odbrani??? I sta bi ti njega sledece sezone da ga gurnes odmah u vatru u El , decko ce ostati da igra plus 25 minuta kao prvi play FMPa a ne da bude novi Rebic, Radanov ili Nenadic i da provede sezonu pored klupe sa tri puta manje treninga nego u FMPU, jer KKCZ sledece sezone ce vise imati utakmica i putovanja nego treninga.
Nenadic je prosle sezone bio najbolji igrac FMPa zajedno sa OJOom i prerastao je i po godinama i kvalitetom klub kao sto je FMP.
to sto izgleda tako kako izgleda u nasoj ekipi ima malo i do kvaliteta ostalih igraca pa cak i do omrazenog nam tatinog sina.Last edited by Šarac; 08-05-19, 22:06.
Comment
-
Pominjali smo po Grckoj ligi neke igrace koji bi mogli da budu zanimljivi. Rion Brown igra u Patri. 27 godina, ima iskustva u Izraelu, Francuskoj i sada u Grckoj. U pitanju je 2/3 hibrid igrac koji ima fenomenalne fizicke predispozicija (recimo na nivou Clyburna iz CSKA). Veoma dobar defanzivac i odlican suter spolja. Izuzetno zahvalan za ekipu i verovatno jedan od najbolji bekova skakaca u Evropi trenutno.
Recimo to bi bio ogroman upgrade u odnosu na nekog Lazica i sl.
Comment
-
Uh mnogo fin igrac, odlican pik vrti, atleta, e sad highlights su pa ne znam kakve su mu odluke, vec sam vidio dva suta preko ruke u prvim sekundama napada i jedan missmec protiv Gista koji je rjesio sutem umjesto ulazom. Ballhandling ima odlican, iz driblinga dodaje bez gledanja, dobar i ulaz... Generalno fin igrac al pitanje je koliko je bolji suter od Berona ili iskustvo KC koje imamo u timu.
Ja bih ako ikakve sanse ima Djenku ispred KC doveo i samo plej i centar.
Comment
-
Bas je dobar igrac. 4 godine bio na koledzu, prosao dosta coachinga. Uz to nije neki retard u glavi. Nije uleteo u NBA samo zbog toga sto mu je kao klincu bio jako los ball handling i to ga je limitiralo. Sada je sazreo dosta i to vise nije problem. Solidni procenti suta, samo 1.2 TO po tekmi na 2.5 assista iako covek nije cak ni sekundarni kreator. Dakle dobro ucestvuje u protoku lopte i ne brlja. Ja bih ovakvog igraca mnogo zeleo u ekipi. Univerzalac na 2/3, cije atletske sposobnosti bi nam dale dodatnu dimenziju.
Redno da Lazic pojaca neki Ludwigsburg
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostPominjali smo po Grckoj ligi neke igrace koji bi mogli da budu zanimljivi. Rion Brown igra u Patri. 27 godina, ima iskustva u Izraelu, Francuskoj i sada u Grckoj. U pitanju je 2/3 hibrid igrac koji ima fenomenalne fizicke predispozicija (recimo na nivou Clyburna iz CSKA). Veoma dobar defanzivac i odlican suter spolja. Izuzetno zahvalan za ekipu i verovatno jedan od najbolji bekova skakaca u Evropi trenutno.
Recimo to bi bio ogroman upgrade u odnosu na nekog Lazica i sl.
U kojoj je agenciji ovaj Brown?
Edit: nasao Zachary Charles, NEXT Sports
https://basketball.realgm.com/player.../Summary/23539Last edited by Borca; 09-05-19, 15:52.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostZa ovaj klub je prosle godine igrao Faje
U kojoj je agenciji ovaj Brown?
Edit: nasao Zachary Charles, NEXT Sports
https://basketball.realgm.com/player.../Summary/23539
Comment
Comment