Ma ja sam napisao samo hipoteticki roster sa 0 stranaca. Faye pre Luke, Ojo pre Stimca i Stratos pre Dangubica bi bili moj izbor. To je cak i jeftinija varijanta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Storm View PostTeodosic, Markovic
Dzenkins, Lazic, Dobric
Davidovac, Perperoglu, Simonovic
Simanic, Faye
Kuzmic, Ojo
Evo ga
ajmo sad strucnjaci da kazu kako ovo bas nije izbalansiran sastav ,kako smo matori ,kako na poziciji 4 fali kvalitet,kako Teo pusi tompuse a Lazic nije kvalitetan u napadu ...
PS Ako Laza nadje anganzam dobar inostrani moze Beron umesto njega !Last edited by darko pancev; 07-05-19, 22:11.
Comment
-
Dzenkins, Lazic, Dobric
Simanic, Faye
Kuzmic, Ojo
Evo ga
kakav bi to disko basket bio...
Simke da trpa spolja, Strato da valja suvenire naivnim turistima...a Deda da zbunjuje preživele...
onda Strato malo da trpa spolja, Deda po deset bacanja za četvrtinu...Simke gepekuje u odbrani...uhhhh.Last edited by Wingwalker; 08-05-19, 01:29.
Comment
-
Dzenkins, Lazic, Dobric
Simanic, Faye
Kuzmic, Ojo
Evo gaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostAko i preostala 3 igrača (do 15) staviš možemo komentarisati, ovo je za 8 najboljih tim ali uz tu trojicu koji su "zapeta puška"..
Broj 13 je Covkins. Malen, al’ tehnicar.
Broj 14 Rile. Nebruseni dijamant pod obrucima.
Broj 15 Radanov. Bolje da trenira sa ovim rosterom, nego da kod Ostoje guli Evrokup narednih sezona.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Postja za ovo doniram 50 E ..ovo je san snova ekipa !
ajmo sad strucnjaci da kazu kako ovo bas nije izbalansiran sastav ,kako smo matori ,kako na poziciji 4 fali kvalitet,kako Teo pusi tompuse a Lazic nije kvalitetan u napadu ...
PS Ako Laza nadje anganzam dobar inostrani moze Beron umesto njega !
umesto Lazica - Beron, Djenka odbio Bayern i Radonju tako da ako se ubaci ovih tvojih 50 eur fali nam samo jos par stotina hiljada eur preko 500 k
Umesto Simona koji ne moze ni tablu da pogodi Riversu cemo podici platu na 50 k mesecno,
na 4 Faye je lazirao pasos - Derick Brown za Fayevu platu jer dve godine ne igra nigde, Simana ako ubode Nba ugovor eto 1 mil obestecenje 700 k sto NBA placa i Borisa jos 300,znaci bilo koja 4/5 od nekog ucesnika f4 sada
Kuzmic,Ojo , Rile i Jovanovic, neka se ne baci visak drvne gradje na 5.Last edited by Šarac; 07-05-19, 23:44.
Comment
-
ako ostanu Beron, Odžo i Davidovac...valjalo bi prvih 800k uložiti u samo dva igrača ako su bar nalik modelima:
- plej aka Stefan Jović...nije nizak, oće da doda, vrti pika i kolena mu krvava.
- skočna pretegnuta 5/4 sa poludistancom...ne ispod 2.12Last edited by Wingwalker; 08-05-19, 12:16.
Comment
-
Originally posted by Wingwalker View Postako ostanu Beron, Odžo i Davidovac...valjalo bi prvih 800k uložiti u samo dva igrača ako su bar nalik modelima:
- plej aka Stefan Jović...nije nizak, oće da doda, vrti pika i kolena mu krvava.
- skočna pretegnuta 5/4 sa poludistancom...ne ispod 2.12
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostTomic ce sloziti ekipu koga god da mu dovede Coki..mislim da je zasluzio da u njega verujemo i damo podrsku
Comment
-
Originally posted by Bez šuta View PostDruže, slažem se da treba verovati i dati podršku, ali sam koncept ti je po malo naopak.Coki treba da dovede ili bar pokuša dovesti one koje Tomić predloži a ne da se Tomić snalazi sa Cokijevim izborima.
Comment
Comment