Originally posted by nine33
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Postoji jos jedan scenario... Covke po svaku cenu zeli sina u Zvezdi i da mu unuci rastu u Bg. Dovede prvog pleja defanzivnu zver, resi se Berona koji je defanzivni krater, pogotovo za el nivo kosarke. Sva pojacanja podredi defanzivi. I onda lepo krijemo Ficka u odbrani kao sto smo to radili sa Markusom ili Gudurom svojevremeno.
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostIspade tako
De m ireci, nesto lutam po VTB ligi kakav je ovaj Moustapha Fall igra u Lokomotivi? Vidim neka karijera smesna, ali covek ima jako dobru sezonu iza sebe/ Lik je 218 cm, 127 kg a neverovatno koliko je pokretljiv. Mozda mi se ucinilo pa zato pitam
Comment
-
Ne znam sto se sekirate. Najbolje u klubu znaju koliko imaju para i sta se na trzistu nudi. Izabrace ono sto mi mozemo da priustimo. Siguran sam da necemo biti sprdnja u EL. Bice sve ok, ja ne brinem ima ko to da radi. Imamo dobru osnovu domacih, ako uspijemo da zadrzimo i nadogradimo sa 3-4 igraca bice divno.
Comment
-
@Storm Onda bi scenario bio da se dovede uz pleja jedan kombo 1/2 uz Filipa koji bi bio 11, 12 igrac ekipe ali u protokolu uvek. Meni je bum bum Bily dobar prangijas. Videcemo kako cemo se ophoditi prema Djnki kad mu istekne ugovor. Sto se tice centra Odzo je bolji od Duenjasa. Ako je Barca mogla da trpi Duenjasa mozemo i mi OdzaLast edited by suptil; 27-04-19, 13:36.
Comment
-
Ako se uprava opet usaglasi sa Nebojšinim predlogom da je dovoljan Filip u slučaju da prvi plej ispadne iz rotacije, valja ih podsetiti da znatno veći broj utakmica na duplo višem rangu otvara mogućnost za isti scenario ali mnogo ranije i uz sigurno veće posledice. Posebno što je i Filip najrizičniji na eventualnu povredu jer sam ne pamti kada je nakon prodora i polaganja ostao na nogama...pada mukica kao sa plafona.
To za angažman spolja je mrka kapa pa sve i da je belgijska liga u pitanju....dovoljno je samo da vide njegov jpg sa dimenzijama. U ABA je imao 5.9 poena i index 8.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostCovic (nazalost), Dobric, Davidovac, Nenadic, Simanic, Ristic,Radanov. Ovo je sedmorka domacih igraca kao osnova za tim naredne sezone. I to vrlo, vrlo jeftina osnova. Ovih 7 igraca ne kosta ukupno 700.000 evra
Dodamo tu Odza i Fajea koji zbirno ubedjen sam nemaju vise od 300.000 slozicemo se imamo 9 igraca koji nas kostaju milion.
Ogromna prednost je ova osnova
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Dovesti dva pleja, beka combo, igraca na 3/4 i centra.
E sad da li Reatha ili kvalitetnijeg stranca da popunjava mesto stranca to je vec diskutabilno. U svakom slucaju, dobra osnova.
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostMozda "malo" smaram ali ima dosta kvalitenih forumasa pa me zanima misljenja za Octavius Ellisa? Kad smo vec kod Grcke lige?
Malcom Griffin, Sean Evans, Jequan Lewis neka od imena iz Grcke?
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostMozda "malo" smaram ali ima dosta kvalitenih forumasa pa me zanima misljenja za Octavius Ellisa? Kad smo vec kod Grcke lige?
Malcom Griffin, Sean Evans, Jequan Lewis neka od imena iz Grcke?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Treba vidjeti Bilijevog brata, Dzimija, pracka opasna takodje. Mozda i ako bude mogucnosti ne bi bilo lose da se razmotri povratak Simonovica, koji bi uz Stratosa pokrivao 3 i 4.
Iz Buducnosti samo Danilo Nikolic dolazi u obzir!Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
Comment