Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostJa uopšte ne pričam o Čoviću nego o Aba ligi.
Nema nikakvog podatka da je kkcz kažnjena za prva dva meča. Jednostavno nema.
Budućnost je kažnjena zbog ulaska navijača na teren i napada na igrače kkcz sa pražnjenjem prva tri reda.
Zbog istog prekršaja kkcz ostaje pola sezone bez podrške navijača.
Potpuno je svejedno da li taj prekršaj prave "fukcionerski sinovi" ili "vesela ekipa ultrasa"
Mislim na bezbednost igrača
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja sam procitao, dve bez gostiju i 3 sa zenama i decom. Ima li neka nova info?
Comment
-
Originally posted by suptil View PostCovic je na Hepiju nabrajajuci domace igrace nabrojao i Filipa i priupitao ko jos u Srbiji ima takvu bazu. Tako da je veliko pitanje da li ce Filip po sluzbenoj duznosti biti skrajnut.Last edited by Storm; 27-04-19, 08:45.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostPa moze on da racuna na Filipa, ali ce videti kad Filip udje kao bek ap i primimo 10 poena preko njega za par minuta da tu leba nema. Taman mu je porasla reputacija, ne verujem da ce ga blamirati u EL."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
ČOVIĆ ZA “NOVOSTI”: Mama me je odgovarala od Zvezde
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...rala-od-Zvezde
Comment
-
Sport klub, novosti...ima li koja jos novina..Gde je Dobric, Davidovac, Simanic...koja smo mi raspala drzava i pitaju malog poltrona sta misli...koga bre briga vise..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ja uopste ne sumnjam da ce Filip biti u sastavu za sledecu godinu. Pitanje je samo u kojoj ulozi.
Po svemu vidjenom mislim da je Filip nas bekap plej za narednu godinu. Prvo, domaci igrac, drugo odigrao je dobro i 95% Zvezdasa ce ga podrzati u toj ulozi. Dakle, teren je spreman da je Filip taj drugi plej tako datreba usmeriti novac na nekog centra koji kida odbranu i koji je jako potreban da krpi na pnr sve moguce i nemoguce
Uvec ce moci da prodje prica nemamo novca za skupljeg i boljeg domaceg igraca itd.
Da se razumemo, Filipa bi ostavio kao treceg pleja za Aba ligu i neku sporednu ulogu u El, to mi je i logicno ali ovaj gore napisani scenario je nasa sigurna buducnost. To se nece desiti samo ako bi dobio inostranu ponudu.Last edited by From downtown; 27-04-19, 12:00.
Comment
-
Covic (nazalost), Dobric, Davidovac, Nenadic, Simanic, Ristic,Radanov. Ovo je sedmorka domacih igraca kao osnova za tim naredne sezone. I to vrlo, vrlo jeftina osnova. Ovih 7 igraca ne kosta ukupno 700.000 evra
Dodamo tu Odza i Fajea koji zbirno ubedjen sam nemaju vise od 300.000 slozicemo se imamo 9 igraca koji nas kostaju milion.
Ogromna prednost je ova osnova
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć TapatokaLast edited by Laza Kacanski; 27-04-19, 12:30.
Comment
Comment