Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by kronostime View PostMustafa? Transparent i urlanje na vidiku.
Btw Mohamed je ljubimac navijača ove godine.Last edited by nebitan; 26-04-19, 19:55.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostZnas kako oni kazu njima nije bitno sto je musliman, bitno je da mu otac nije bio u ratu na Balkanu"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNije to taj Mustafa komšo"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Berona smo trebali napasti odmah kad smo videli kakav je prangijas i ponuditi mu jaci ugovor za potpis na jos godinu dana. Mislim da je sad kasno. Ove procente i brojke u poslednja dva meseca ce naplatiti negde. Mi mu ne mozemo dati preko 300k, jer nama trebaju dva dobra pleja i prvi centar za EL. To mora da se plati masno. Ne verujem da ce biti i za Berona.
Comment
-
Originally posted by Wingwalker View Postovaj roster bi u ABA ligi primao prosečno 55 poena - max...
ali prva trojica cirka 1,5 metara kinte.Last edited by From downtown; 26-04-19, 20:28.
Comment
Comment