Pa,znam da nema nista od toga.Mi sada pravimo tim za Evroligu i bice dosta pojacanje.Milicic kad bi doso....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
On je najbolji evropski centar kada je spreman, zdrav i motivisan. Problem je sto najcesce nije nista od navedenog. Kada smo ga poslednji put gledali? Ima godinu dana. Ima on neverovatno telo pa mu cak i da je samo sedeo taj period (a nije, odrzavao je formu) bio bi medju najspremnijim igracima u ekipi, da nije tako uz njegove radne navike vec davno bi se cvario u nekom Cacku ili Konstantinu. Koliko to moze da bude sjajno, toliko moze vrlo skupo da nas kosta, pre svega finansijski, i da nas opasno ujede za zadnjicu ako krene da lenstari i da okrece ekipu protiv trenera, sto mu nikako nije nepoznato. Iako ce verovatno on biti prva meta, pre sam za nekog drugog.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Pa nije valjda niko toliko retardiran da dovede Capina, da nam bude prvi plej u timu koji treba da igra EL.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Koga bi ste vi voleli za pleja?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Neki Amer, po mogucnosti da ima iskustva u Evropi, a kao druga opcija da bude Vasilije.
Trebaju nam starteri na mestu pleja, beka, trojke i centra. Skromno receno.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Teodosic,Rakocevic,Keselj,Savovic,Milicic...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Da se vratimo opet gde smo bili, drugim recima bankrot.
Ako mislimo nesto iole ozbiljno, odnosno da se ne brukamo, Igor nam ne bi trebao biti starter, vec sesti igrac. Cuo sam iz vrlo pouzdanog izvora da smo skautirali jednog Letonca na mestu beka, samo sam ime zaboravio. Uglavnom, receno mi je da je decko veliki talenat, tako da ono. Plej moze biti i Nelson sto se mene tice, mada bi mozda bilo bolje da dovedemo nekoga sa boljim sutem i ko je zapravo pravi plej, a ne bek koji se prebacio na poziciju pleja. Ako se uzme u obzir da ce Radonjic biti trener sledece sezone, verujem da ce hteti dobre defanzivce i da necemo igrati na veliki broj poena kao sto je to bio slucaj ove sezone.sigpic
Comment
-
Mozda i najbolje resenje Sone. Nema privikavanja na novu sredinu, igra svoju prirodnu poziciju i bicemo jaci u odnosu na ovu sezonu, a i Igor moze da se prebaci na klupu. Ne moze on da nam bude glavni igrac sledece sezone, jednostavno se ne sme to dozvoliti. Moguce da sledece sezone imamo cetiri Amera, mada eto, ja licno nemam nista protiv da u slucaju odlaska Nelson-a, dovedemo nekog evropskog beka sutera, kao sto smo doveli Videnova.sigpic
Comment
-
http://www.redstarbelgrade.info/kosa...e-kosarke.html
Ovo je stvarno ludilo. Daju ti da izabereš jednog igrača i kada ga izabereš ono kažu da taj ne može.
Stvarno smo nekad bili zemlja košarke, ali nekad..
Comment
Comment