Originally posted by suptil
View Post
Ono sto ce sigurno popraviti budzet u odnosu na ovu godinu je:
- ne znam da li Sport KLub i dalje ima ugovor za EL, ako nema, moze lako da se desi da krenu u trku za pravom prenosa SK i O2 pa da se deo te trke oko dve konkurentne TV mi izvucemo benefite jer 50 % ide nama,
- Ako dodje do prosirenja Pionira na 9.500 mesta, to je za 3.000 karata vec prihod koji se ne bi ostvario ni odlaskom u Arenu a moze biti dovoljan da oni koji ostanu bez karte za PIOnir sada budu prisutni.
- Naravno Arena ce se koristiti protiv onih ekipa koje mogu da je napune a to je opet vezano za rezultate, mada ja biH uvek u Areni igrao otvaranje sezone ( plus ekipe iz top 4 plus Olimpijakos/PAO)
- veca zainteresovanost sezonaca da ove sezone se vrate da kupe SEZONSKE karte,oni isti koji su odustali zbog igranja Cipiripija.Za neke stalne posetioce nauk kako su mozda izvisili za karte je i ova finalna serija.
- 37.000 eur od svake pobede, na guzice cemo uzeti sigurno 10 pobeda u ligi od 34 utakmica,
- "novi" mali sponzori koji ce " prepoznati" marketinski potencijal da se bas sada ukljuce da se reklamiraju preko KKCZ i El
- mogucnost dovodjenja jos kvalitetnijih igraca za manju cifru nego sto vrede,doduse i nekim nasim igracima raste ugovor za nastupajucu sezonu, ali LAZIC< KESELJ<RADANOV<ZIRBES su bez ugovora a ovde je vec preko pola miliona eur.
Comment