Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNemam tu, imam samo na mojacrvenazvezda jer mi novinar tamo ortak iz gimnazije pa ga provociramSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBezi bre, ja provociram, ti navijas za Igokeu, to je bre van svake pameti. Ko sad uzme Tetrapak napravi klub i sad navija neko za njih, kao oni imaju navijace.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBezi bre, ja provociram, ti navijas za Igokeu, to je bre van svake pameti. Ko sad uzme Tetrapak napravi klub i sad navija neko za njih, kao oni imaju navijace.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostJe l je gledalo 14 ljudi prosecno tokom istorije?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostTo ime je dao neko sa opasnim oblikom zoofilije. Da je Natkozorje pa i nekako.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment