Originally posted by Storm
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Antona View PostFilip Covic je retard i svasta bis sad napisao onima koji su dosli da nam nesto nabijaju na nos posle njegove pristojne partije.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostNego, da l’ postoji i promil sanse da igraju Reglend ili Stratos?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Post...
Evo ti mmajstore Dzeksona kako sipa covek...morao je bar jednu da prospe...a imao je i prostora..
Comment
-
Ja se odjavljujem sa drustvenih mreza ako ovo ne dobijemo. Ne mogu ove milogorske smradove(moze i ban za ovo ne ljutim se ) i ne mogu. Da nas je Cedevita 3:0 dobila nema veze, ovo sto stoka ova mutirana pokusava i sta radi dole u meni bude ono nesto najgore.
Da Rivers vec utakmicu i po se ne raspada slavili bi titulu ovako jbg. Covic je ostao u timu, dosao bek, bek koji nije odigrao ukupno celu utakmicu kako valja.
Igracima puna podrska, treneru, da ovo pokusamo da dobijemo.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostKo sto sam i rekao ranije... sipa 2 u 10, ili jednu od 5. U onih ostalih 75 posto utakmica ukanali ekipu. U odbrani je odlican, ali ti rece da si tek od mene saznao da je bolji odbrambeni igrac nego ofanzivni. A ti takodje rece da im je Kol najveca rupa.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostPa ja petu necu moci da gledam. Pogledacu samo rezultat i to je to. Isto savetujem i tebi
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Postpa kad igra lose jes rupa, on imje x faktor za sve...sigurno nisam mislio bukvalno rupa..Dzekson je dobar strelac, ali nigde nema punu slobodu i to mu treba da bude konstantniji..odbranu igra ok, ali nista posebno po meni...
Comment
Comment