Originally posted by Ulični basketaš
View Post
tako je, to sto je on odigrao u ovim utakmicama je mogao svaki basketas sa ADE, jer ipak su KKP i KKB obicni rekreativci.
Postoji samo jedan primaran cilj ove godine a to je povratak u EL , i svi ostali trofeji ne mogu da se mere ( sve na gomilu da ih stavis) sa osvajanjem ABA lige i povratkom u EL.
Da li ce taj cilj ostvariti Stratos, Filip ili Laka EKonom mene bas briga, meni je jedino bitno da KKCZ taj trofej osvoji.
To sta ti licno zelis u klubu da gledas mozes vrlo lako da promenis, javis se na Kalemegdan zajedno sa jos par istomisljenika i predlozis svoj program kako da vodis klub, koga bi ti postavio za trenera kao i roster od 12 igraca. Sve ispod toga, mozes ovde da pises do mile volje i neces dobaciti dalje od prozora sa kojeg gledas ulicu u kojoj zivis.
Jos samo jedna pobeda i sve sto ste pisali pada u vodu, svi porazi se zaboravljaju jer pobednici pisu istoriju.
@Laza Kacanski
Da i tebi ponovim, ne bezim nigde, niti sam ikada bezao, pogotovo ne od moralnih gromada sa ovog foruma koji hoce da pojedu tastaturu sto im se crne slutnje i predvidjanja nisu ostvarile.
Nemojte da se plasite bilo koga odavde koji je imao suprotno misljenje od vas, pogotovo ne od mene jer sam x puta napisao da Filip ne zasluzuje da igra u KKCZ ali su me njegove igre demantovale i dobio javno pljuvanje od strane ljudi na toj istoj tribini na kojoj godinama idem zbog tog istog Filipa.
U vezi Tomica, sve je rekao veceras Duda Ivkovic u vezi njegovog znanja i sta je primenio za ovaj PLayoff, tako da te velike/male utakmice i brainfartove sto je imao..............
verovatno znate bolje od Dude Ivkovica koji je lepo definisao sta je Tomic uradio ove sezone, ali opet sta zna Duda pored svih vas ovde.
Uostalom sacekajte da izadje repriza emisija " U OBRUCU" nije zgoreg poslusati ako uopste mozete da prihvatiti bilo cije drugo misljenje osim svog.
Comment