Gorak ukus pobede zbog Perpera. Valjda je sve ok sa covekom. Odigrao je doktorski!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Silovanjeeeee
5-0 ove sezone sva 5 puta dvocifreno protiv najskuplje ekipe u istoriji ovdašnje kosarke + igramo bez ubedljivo najskupljeg igrača!
Milan Tomić napisao doktorsku disertaciju na temu "Kako se usr*ti u život Earl Clarku"
Čovek bio najbolji igrač protiv Cedevite a ovamo ga pojeo deka Faye
Sve pohvale Zirbesu cele sezone igra užasno i onda pokida u oba meča finala! (na poluvremenu imao +/- 20!)
Comment
-
-
Ja bih da pohvalim sudije (nije fora, stvarno) Od povike - nije ništa bilo, čak po meni bolji od sudija iz prve utakmice. Jbg sudije su to sa iskustvom, znaju svoj posao i samo je pitanje da li hoće da sude po pravilima.
Davidovca su napali odmah na početku što je rezultiralo sa dve izgubljene lopte (vodi previsoko loptu i slabo je štiti), Filip je odigrao vrlo zrelo u napadu a u odbrani je bio u granicama svojih mogućnosti, da ima još 10 cm bio bi vrhunski plej, ovako mu je ovo vrhunac karijere.
Perper se probudio i zatrpao koš Budućnosti (nadam se da povreda nije teška), Berona večeras nije hteo šut ali i nije neka šteta, imao je ko da zaspe koš.
Iznenađujuće da Budućnost (koliko god sam znao da je skupina privatnika)je da oni ne znaju da odigraju kao tim.
Naplaviće nas u Podgorici ali se nadam da će serija da se završi u SC Morača.
P.S. Drago mi je zbog Zalizanog što će mu Goga u CV-u ostati bez titule i sa lažnom MVP titulom.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostPrvi abrovi da je pukao misic Stratosu......bas ne moze sve kako treba...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Budućnost je potpuno druga ekipa na svom terenu. Odigrali su tu par vrhunskih utakmica i dobili neke vrhunske ekipe. Ono što nikako ne valja je povreda Stratosa. Takav igrač je zlata vredan za utakmice u Morači. Bojim se da je za njega završena sezona.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTo gotova sezona ili ima neki dani odmora, neam pojma iskreno.."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSledeće sezone igramo sa Uskokovićem kao prvim plejom. Ovo nije više zanimljivo.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment