IGOR KAPITEN!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Lazic ima veca muda u ekipi od svih ostalih zajedno
Comment
-
Simon od kosa do kosa
Izgubismo ovo , imaju 13,14 razlike na 3 minuta do krajaLast edited by Lord Aleksoni; 14-04-13, 18:47.
Comment
-
Ne verujem koliko smo losi...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDejan Radonjic? Dobar je to trener, Duletov ucenik ali opasan trener.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostSkakao bih do plafona, prizivam ga vec nekoliko sezona. Jeste Duletov ucenik ali je i Zvezdas, ne zakleti, ali simpatizer, ovo znam veoma pouzdano.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBitno je da li je dobar trener ili los nista vise.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostCovicu odlazi?
Naravno da ne,nego je Covic takav covek,niko nije savrsen,da li se secas kako je radio u FMP-u gde je posle fantasticnih rezultata Djokica npr.,on ga otera i odvede Acu Petrovica,i onda menjao i menjao....Nemam nikakvih zamerki,ali samo kazem da je on vise za trenere koji ce njega da slusaju...
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostJebote,sto ako pomene u negativnom smislu Covica,odma ljudi govore:Mislis da Covic treba da ode ?
Naravno da ne,nego je Covic takav covek,niko nije savrsen,da li se secas kako je radio u FMP-u gde je posle fantasticnih rezultata Djokica npr.,on ga otera i odvede Acu Petrovica,i onda menjao i menjao....Nemam nikakvih zamerki,ali samo kazem da je on vise za trenere koji ce njega da slusaju...
Comment
-
Izgleda da je gotovo i da je stvarno Radonjic novi trener. Aj nek je sa srecom, ovo je opasan damin gambit u bitnom momentu sezone, pred jedinu smislenu utakmicu koju igramo do kraja sezone.
Takodje, odjednom se prica da Nelson ide i da nece vise odigrati za nas nijedan mec ove sezone. Nadam se da to nije tacno.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment