Originally posted by Ivan9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by nebitan; 14-04-19, 09:03.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
D4DRXFPU0AANwqL.jpg
Obratiti paznju na udaljenost sudije od igraca koji je skoro celom nogom van terena
Comment
-
Danas igrati kao da je nula nula, publika da bude ista i da bude vetar u ledja i treba ocekivati 2-0 i onda rastereceno dole...Zavisice dosta od procenta suta spolja, ko i koliko ubaci...i naravno dal cemo opet uspeti da izbacimo Bitadzea, njihova odbrana bez njega ali i Klarka Earla je losa...Te njihove defanzivce puniti faulovima oni ako nas ne spuste ispod 80p nemaju sta da traze...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDanas igrati kao da je nula nula, publika da bude ista i da bude vetar u ledja i treba ocekivati 2-0 i onda rastereceno dole...Zavisice dosta od procenta suta spolja, ko i koliko ubaci...i naravno dal cemo opet uspeti da izbacimo Bitadzea, njihova odbrana bez njega ali i Klarka Earla je losa...Te njihove defanzivce puniti faulovima oni ako nas ne spuste ispod 80p nemaju sta da traze...
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Grof View Post[ATTACH=CONFIG]16570[/ATTACH]
Obratiti paznju na udaljenost sudije od igraca koji je skoro celom nogom van terena
Comment
-
Originally posted by Darkko View PostMislim da je Džekson stao na liniju tek kad je izbacio loptu. Ovde je optička varka jer lopta ide ka kameri pa deluje kao da mu je još na ruci.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostSudija nije obratio pažnju na nogu Džeksona, jer mu je iz publike sisata plavuša namignula, pa se okrenuo udesno."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Veceras kao i u celoj seriji odlucuje sut za tri ko bude vise ubacio njegova pobjeda nema tu mnogo mudrolije.
Naravno vidimo se veceras sa sve ovom psecom avetinjom koju cu samo pokazati sudijama tek toliko da znaju sta ih ceka ako budu krali.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostVeceras kao i u celoj seriji odlucuje sut za tri ko bude vise ubacio njegova pobjeda nema tu mnogo mudrolije.
Naravno vidimo se veceras sa sve ovom psecom avetinjom koju cu samo pokazati sudijama tek toliko da znaju sta ih ceka ako budu krali.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKoti je napravio nesportsku (druga slika) to je klasican primer nesportskog faula ali ne i sudijama...ide rukom i telom u protivnika bez naamere da ide na loptu.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNe stedi glas veceras[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostU ovom slucaju je namjera ili ne nebutna stvar. Poenta je cist put ka kosu i faul nakon izgubljene lopte = namjeran. Sa ovom trojicom veceras, kladim se da ce napraviti opasan skandal da ce doci do prekida ako nas budu krali.
Ima i za Jaska, pomirljiva:
Ustase i cetnici to su srca dva, ljubili se grlili se sve do Blajburga...Last edited by nebitan; 14-04-19, 12:38.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment