Чуди ме да се нико из клуба није огласио до сад, можда су и укапирали да нема ефекта јер је у питању борба са ветрењачама.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by poacher View PostЧуди ме да се нико из клуба није огласио до сад, можда су и укапирали да нема ефекта јер је у питању борба са ветрењачама."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ja ne znam sto se tripujete oko sudija, ja verujem da je i sam NC trazio da nam ovi sude u Bgd, bolje ovde da "sude" nego dole.
Videli smo i sinoc koliko im je dozvoljeno bilo da sude i kako je publika reagovala. Ista ekipa ljudi ce i sutra vece biti u hali i verovatno nema coveka koji prati KKCZ da nije upoznat sa minulim radom sutrasnjih sudija.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostJa ne znam sto se tripujete oko sudija, ja verujem da je i sam NC trazio da nam ovi sude u Bgd, bolje ovde da "sude" nego dole.
Videli smo i sinoc koliko im je dozvoljeno bilo da sude i kako je publika reagovala. Ista ekipa ljudi ce i sutra vece biti u hali i verovatno nema coveka koji prati KKCZ da nije upoznat sa minulim radom sutrasnjih sudija.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostSinoc je sudijama jasno stavljeno do znanja da pljacka nece proci. Ono sto su radile u 1 cetvrtini je kriminal.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostJa ne znam sto se tripujete oko sudija, ja verujem da je i sam NC trazio da nam ovi sude u Bgd, bolje ovde da "sude" nego dole.
Videli smo i sinoc koliko im je dozvoljeno bilo da sude i kako je publika reagovala. Ista ekipa ljudi ce i sutra vece biti u hali i verovatno nema coveka koji prati KKCZ da nije upoznat sa minulim radom sutrasnjih sudija.Last edited by Samo Zvezda; 13-04-19, 15:45.
Comment
-
Prva runda je dobijena ide druga.
Ne mora biti sut za 2 poena 60%, niti 50% za 3 poena da bi ih dobili. Igramo momacki, u kost. Jaka odbrana, dobar skok svi su u utakmici, dobra spustanja na centra, bolji protok lopte, 11 igraca u rotaciji plus ludnica sa tribina znaci ne bi nas dobili nikad. Ipak, sudijska trojka je katastrofa. Bilo kakva neizvesna zavrsnica i oni ce presuditi.
Znaci, ako odemo na 2:0 to je kraj i oni to znaju. Tako da sutra na svaku kradju odreagovati prikladno. Par brzih faulova Biliju ili Oju moze dosta toga zakomplikovati. Tako da se nadam da ce momci uci jako u utakmicu a da ce tribine odraditi svoje.
Samo jako i bez respekta oni ce uci u sutrasnju utakmicu dosta nalozeniji. Tako da se nadam da ce ovaj dan d biti u nasu korist.Last edited by From downtown; 13-04-19, 19:10.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostOcekujem reakciju Buducnosti. Odlican su tim. Mi moramo uci sa jos vecom energijom.
Samo jaka odbrana i ne dozvoliti im lake suteve i poene iz kontri i tranzicije.
Vreme je da Stratos i Rivers povuku malo vise.
Comment
Comment