Originally posted by Ivan9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostMoraš mnogo bolje da pogledaš. Čista [emoji529]Last edited by Nemam_ti_kad; 13-04-19, 10:09.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostCim sudija nije svirao onda je cista banana. Htjedoh jos jednom cestitati vam ali vidim da se opet prica o sudijama tako da ......sportski pozdrav.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Није за ову тему, али очигледан је ударац по руци, то се види у другом кадру, а то можете видјети јер после контакта Бориша прво што дира је рука Вилијамса, а не лопта. И да је дирао лопту, види се контакт са руком прво, тако дс је опет фаул.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
-
Zatrovali su vas Boze me sacuvaj..Boki, Coki i novi Stoki..xD3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostSezonu
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Već je ozbiljno zaslužio status ljubimca navijača.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostTreba ga obavezno potpisati i za narednu. Pogotovo ako se plasiramo u El. Bili odlično koristi energiju koja dolazi sa tribina Pionira i odlično oseća šta znači igranje u kkcz
Već je ozbiljno zaslužio status ljubimca navijača.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostНије за ову тему, али очигледан је ударац по руци, то се види у другом кадру, а то можете видјети јер после контакта Бориша прво што дира је рука Вилијамса, а не лопта. И да је дирао лопту, види се контакт са руком прво, тако дс је опет фаул.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Sramotna odluka da ova trojica šarlatana nam sude sutra. Mene koji sam pošten seljak je sramota kada vidim koliko nemaju srama gospoda iz ABA lige. Pa di vam je obraz ološi? Đubrad, stidite se guzica kad obraza nemate. Nadam se da će nam i sreća sutra biti saveznik, trebaće nam.
Comment
Comment