Ako krenu govna da kradu ko prosle godine odmah povuci ekipu , ne smemo da dozvolimo da nas jebu dve godine za redom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Marcus View PostAko krenu govna da kradu ko prosle godine odmah povuci ekipu , ne smemo da dozvolimo da nas jebu dve godine za redom"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
Originally posted by darko pancev View PostDaćemo trojku iz auta onda"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Za laku noć
https://twitter.com/kkcrvenazvezda/s...591355392?s=19
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostZa laku noć
https://twitter.com/kkcrvenazvezda/s...591355392?s=19
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostUstani Srbijo! Pokažimo zajedništvo i pružimo podršku Zvezdi kako bi sledeće sezone ponovo gledali srpski klub u Evroligi.
Ako jeste, da upišemo pobedu, može?
Ako nije...e onda će biti borbe i neizvesnosti.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
A sad malo o utakmici mislim moja razmisljanja mi smo njih ove sezone vec 3 puta pobedili i to veoma lagano.
Oni su se kompletirali i imaju neku igru kakvu takvu kljuc su njihovi stranci a imaju odlicne strance.
Bel po meni posle nasg LeBranka najbolji odbrambeni igrac lige oni Klarklovi mogu biti zajebani pa Dzekson ako mu dopustimo pa Kol ima opasan sut o blokadama Bitazea ne treba pricati.
Sto se domacih igraca tice oni su po meni truba jedino Gordic ako mu dozvolimo da divlja moze napraviti stetu.
Sto se nas tice mi imamo bolju atmosferu i navijaci mogu da nas nose.
Sto bi reko nas fudbalski trener u svakom slucaju sanse su 60:40 za nas to je moje neko misljenje.
Bice zeznuta serija od vecerasnje prve utakmice sve zavisi na koju ce stranu vaga prevagnuti.Last edited by ajkisloba; 12-04-19, 11:58.
Comment
Comment