Нећу да бацам неке изговоре, није лепо изгубити дерби, но шта је ту је, није ни смак света...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakva odbrana.
Pasteta liga do PO-a nije bitna..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Upropasti nas Gordić, a mi ko strine nekesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Upropasti nas Rakoc.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ocajna igra od prvog do poslednjeg igraca, i to ne kao posledica Partizanove odbrane vec ocajne selekcije suta, trojka nas ne ide vec mesecima. Odbrana standardno ocajna. Igor kao amater, Nelson ne moze da ubode slobodno, centri neprimetni. Vlada zaboravio na najboljeg igraca u poslednjih mesec dana Simonovica, Luka isto odlicno odigrao ono malo sto je dobio, morao je vise. Sve u svemu, ovu utakmicu nikako da ne zaborave u nasem taboru, moraju da je dobro pogledaju i izanaliziraju jer su se pokazale sve nase mane.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
svaka cast partizanima,nema sta..Rakocevic nas prodao,Nelsona nidje nije bilo,Skota..Cvetkovic standardno ko muva bez glave,ostali isto u daunu....Partizan odigrao hrabro i svaka im cast,nema sto!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Bolje što smo izgubili sada nego kad bude važnije. Valjda će im doći sad u glavu da ne mogu uvek da igraji samo 10 minuta dobro i da onda nekako izvuku pobedu.
Nadam se da će danas igrati ozbiljno od početka do kraja i da će veću minutažu dobiti oni koji ne igraju baš puno.
Comment
-
Od KRK-a nista ne igramo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostOd KRK-a nista ne igramo.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment