Originally posted by Šarac
View Post
Da je tako kao što ti kažeš, da se mogu ostvariti mrače želje i prognoze nekih random navijača, pa pola lige bi u Endesi bilo sa slomljenim nogama ili rukom...Jednostavno dešava se nešto što niko ne želi ali ima njih (među kojima sam i ja) koji kada sagledavaju stvar gledaju prvo sve moguće probleme sa rosterom a zatim pozitivne stvari.
I ti si sam tvrdio da se ne slažeš sa tim da je Junior drugi plej u raspravama sa forumašima ali nisi hteo da ga vređaš (ako se dobro sećam), ti i Samo Zvezda ste pominjali da se Nenadić sprema za tu ulogu ali je malo strpljenja bilo za njega (od strane trenera). Ja verujem da bi igrač tipa Nelson bio kompatibilan sa Reglandom i dao jednu novu dimenziju igri našeg tima, sada sa Juniorom mi imamo problem u odbrani.
U prvoj utakmici se to osetilo ali ubeđen sm da nije eksploatisano do kraja (stvar je i mogućnosti igrača Partizana) ali Budućnost koja nas je i prošle sezone razvalila sa centralnim pikom to može i sada a imaju i ozbiljije šutere i igrače na poziciji 1.
Nikako nas ne trebaju zavarati 3 ovosezonske pobede. Ako Ceda prođe mi ćemo imati problema sa Pulenom i opet sa centralnim pikom a sve to ako prođemo Partizan.
Comment