Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostAko se Zvezda svih ovih sezona toliko zali na Belosevica i Javora ti taj dvojac delegiras za predstojeci mec. Tesko da je slucajno
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Belosevic je vec dugo godina sudija iz Srbije koga najvise cijene u evropi. Covjek koji je sudio najjace utakmice i na klupskom i na reprezentativnom nivou. To sto je kod nas navika i obicaj da se mir u kuci i sopstvene fotelje cuvaju optuzbama protiv drugih, to je druga prica.
Ja licno ne volim njegov stil sudjenja zbog nekih kompromisa koje pravi ali jebiga, najuticajniji sudija iz Srbije je on i to se mora priznati.Last edited by Nemam_ti_kad; 21-03-19, 23:49.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostBelosevic - Javor - Hordov
Auuuuu kakva se pljacka sprema
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Надам се да ће Томић поново почети да практикује оно отварање утакмице/полувремена са оном Alley-oop акцијом која је из непознатог разлога престала да се употребљава. Звезда је на почетку сезоне често користила ту акцију за 1. напад и све "јаче" мечеве добијала тако што одигра маестралну 1/4 и ту покаже ко је газда и ко се пита па остатак меча раде на одржавању и повећању предности.
Последњих 15 дербија пред својим навијачима имамо јако охрабрујућ скор 13:2 и у низу смо од 5 победа као домаћини па нека се тај низ не прекида
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostImam ja resenje ostavim pasata blizu ulaza i dam Nesi kjluc pa posle tekme ako budu krali samo ih ukrca u gepek a ja necu Ajka hraniti danas i sutra mogo bi neko zavrsiti naglo karijeru.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKoja god da je sudijska trojka - neko bi kukao "pljacka".
Moguće ...ali Javor je ipak poseban .Najdrastičniji primer , utakmica sa Olimpijakosom. Pogledaj sudiju na metar od Gudurića i njegovu reakciju . Da ne pričam da nas je ta pobeda vodila u Top 8. Tako nešto se nikad ne zaboravlja
Comment
-
Ovo uopste nije naivno. Tako smo se smejali i posle godine kada se 10 dana unapred znale sudije za sva 4 meca.
Bas od svih sudija MORA javor da sudi KKCZ?!?! Pa ja ne znam ijednu utakmicu KKCZ da nas nije opljackao bilo ABA bilo EL. Evo ima li neko primer jedne utakmice koju je sudio javor KKCZ a da je nije ocigledno pokrao da pogledam? Da vidim i to cudo
Ocigledno je da Covic ima ogroman uticaj u ABA ligi. Mislim bilo je ocigledno i prethodnih godina....ali se praksa nastavlja
Zasto KKCZ ne sude Pukl, Boltauzer ili Petek? Sva trojica su vrhunske sudije i niko za njih nema nista da kaze.
Edit:
Evo gledam listu sudija ABA. 26 imena. Od toga 5 sudija(Radovic, Hordov, Javor, Vojinovic i Koljensic) koji bukvalno shvataju pojam oruzane pljacke i nemaju problem sa tim.
Jedan simpatican predlog protiv kog ni jedan tim ne bi imao problem. Da na pocetku sezone klubovi dostave listu arbitara (od recimo 3 ili 5 imena) koji nisu dobrodosli i da se prilikom odredjivanja sudija za utakmicu napravi lista sudija umanjena za uniju oba spiska od klubova.
Ja bi i ignorisao teritorijalno poreklo sudija jer uopste nije bitna nacionalnost sudije vec da li je lopov ili neLast edited by Ivan9; 22-03-19, 11:32.
Comment
-
Svako zna da je covara duboko u sudijskim vodama, zato ga je i pogodilo ono od prosle godine znao je unapred sta mu se sprema...Leon Deleon je njegov covek, da ne kazem nesto drugo...itd...u ABA je prosle godine bio predsednik..zario je kandze u kosarku u celoj Srbiji, on i Misko glavni ljudi..da nije tuzno bilo bi smesno...I TU GA SPRCA BOKAN
Inace kkp je u svim statistickim kategorijama gori od nas, na svakom mestu, sem na klupi...Prosto sumnjam da je ovo moguce izgubiti, mi moramo da ubrzamo ritam, da ne udjemo u tucu, ako tu udjemo ima ce partizan svoje sanse...
Sama pomisao da je fc3 jos tu mi se gadi...KKCZ je iz Beograda, ima tradiciju, ali zadnje dve godine, od kada je DR otisao...postali smo seljacki klub sa lovom u dzepu...navijaci isto tanki, tj sve tanji...razmisljanje im je u rangu sns botova...Sve u svemu klub i ako je imao rezultate, stagnira. Sta imamo mi? Grb, koseve na Kalemegdanu i sta jos? 2019 godina... xDLast edited by LosmiSK; 22-03-19, 12:29.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostSvako zna da je covara duboko u sudijskim vodama, zato ga je i pogodilo ono od prosle godine znao je unapred sta mu se sprema...Leon Deleon je njegov covek, da ne kazem nesto drugo...itd...u ABA je prosle godine bio predsednik..zario je kandze u kosarku u celoj Srbiji, on i Misko glavni ljudi..da nije tuzno bilo bi smesno...I TU GA SPRCA BOKAN
Inace kkp je u svim statistickim kategorijama gori od nas, na svakom mestu, sem na klupi...Prosto sumnjam da je ovo moguce izgubiti, mi moramo da ubrzamo ritam, da ne udjemo u tucu, ako tu udjemo ima ce partizan svoje sanse...
Sama pomisao da je fc3 jos tu mi se gadi...KKCZ je iz Beograda, ima tradiciju, ali zadnje dve godine, od kada je DR otisao...postali smo seljacki klub sa lovom u dzepu...navijaci isto tanki, tj sve tanji...razmisljanje im je u rangu sns botova...Sve u svemu klub i ako je imao rezultate, stagnira. Sta imamo mi? Grb, koseve na Kalemegdanu i sta jos? 2019 godina... xD“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostDe si Tegi, dobrodošao3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment