Podrška do kraja,pa šta bude biće. . . Ja sam navijao za Ced da nam padne u polufinalu ali jbg
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Drakarys View PostJbt, gledam reprizu...ladno su 4 sekunde pocele da teku posle 3 i 4 driblinga Marinkovica , na pola terena..cak je vreme isteklo i pre nego sto je sutnuo na kos ...
Ovo u zivotu nisam video :-D
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostVrijeme je krenulo odmah od 4.9sec koliko je bilo na semaforu, grafika je mozda malo kasnila koju stotinku. Uzivo je bilo ok
https://prnt.sc/msp5pqA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
mislim da je velika greska drzati Dobrica na tribinama ,Davidivca ne forsirati na poziciji br 1 kad god je to moguce ,Simanu drzati na klupi sada kad je poceo da daje znake zivota....smanjio bi Beronu minutazu iz prostog razloga sto covek ne moze da sacuva nikoga ama bas nikoga ,gori je od Covica u odbrani ..ne Filipa nego NEbojse!!!
Comment
-
Davidovac je ubedljivo najkorisniji sa loptom u rukama to je ocigledno. Zna iskreirati a zna i svom stilu izvuci neke poene. U odbrani je Rodman za Filipa.
Jos jedno, Nenadic. Covek je za tri godine neverovatno napredovao. Prosle godine u Fmp je odigrao vrhunsku sezonu, nadao sam se nekom epilogu Guduric, Dobric kad ono sipak. On je u Fmp za razliku od pomenute dvojice igru gradio na ulazu, nekim sutevima sa polu-distance i stvarno sam mislio da bi kroz utakmice u Zvezdi postao bitniji faktor.
Opet, ako imas Bilija, Lazu, Davidovca, Dobrica, Stratosa, Radanova zasto si ga doveo iz Fmp? Da ne igra? I kao slag na tortu, pozicije 2/3 dovedi i Riversa. Jebe lud zbunjenog.Last edited by From downtown; 05-03-19, 11:32.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostSta fali Davidovcu na keca? Mozda je malo atipicno, ali najpouzdaniji je tu, ako zanemaris Renglanda.
Sent from my Redmi 5 using TapatalkA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostBas bih voleo da vidim petorku Davidovac- Rivers- Lazic - Faje - Odzo
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment