Auu al se nalozili ovi iz Sirokog.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostStandardno los pocetak. Igor ovoliko suteva iz blizine nije promasio cele sezone. No vidi se da su ovi ograniceni, kad tad cemo isplivati.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Mislim da ce ovo da se iskristalise na kraju i da ce se pokazat ko je bolja ekipa.Barem se nadam."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostSiroki je standardno tezak domacin, pogotovo se naloze protiv jacih timova, ne znam zasto se cudite. I Partizan se cesto mucio dok je igrao EL na visokom nivou.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ja ne znam koji im je djavo standardno lose pocinju meceve u gostima, nadam se da ce se psihicki srediti za drugo poluvremeBill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Gotovo je ovo nazalost stvarno uzasna igra veceras.Nista nikako da spustimo ispod 10 razlike."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Sad je stvarno gotovooo, ja se ponadao dve trojke pogodi Vuk, al ukopa nas Dzons. Generalno i zasluzili smo da izgubimo, potpuni raspad sistema, i jedna katastofalna utakmica za nas. Ne zna se gde smo bili gori dal u odbrani il u napadu, pojeli su nas u odbrani i ubili su nas sa pick and roll-om, mnogo gresaka, mnogo izgubljenih lopti, izdominirali u skokovima, i kada je Siroki imao pad pocetkom poslednje cetvrtine nisu iskoristili cetiri napada, tu smo trebali traziti sansu, ni u jednom napadu nismo poentirali. Ovoga sam se i bojao, pad je morao uslediti Bilo kako bilo obezbedili smo plasman u final 4 jos u proslom kolu.Last edited by Nightbird; 11-03-13, 22:19.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
Comment