Originally posted by MannyCalavera
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nakon poslednjih događaja vredelo bi našeg Alena dovesti za sledeću sezonu, makar kao backup opciju. Neka on ispiše cifru na ugovoru, siguran sam da će odmeriti taman onoliko koliko svojim kvalitetom zaslužuje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNakon poslednjih događaja vredelo bi našeg Alena dovesti za sledeću sezonu, makar kao backup opciju. Neka on ispiše cifru na ugovoru, siguran sam da će odmeriti taman onoliko koliko svojim kvalitetom zaslužuje.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostPredpostavljam da je rijec o ucjenama oko Omica i Bokana sa Miskom. U sustini on stvarno nije los igrac ali nije bolji od Oja pa onda ne vidim svrhu. Nadam se tituli i EL i u tom slucaju pola ovog rostera mora na remont. Onako iz glave, zadrzao bih samo Zirbesa, Simanu, Stratosa, Davidovca, Dobrica, ostale pokusao prodati i sve pare da vratim Djenku, Tea, D.Thompsona i Admirala.
Mada mislim da bi i ovogodišnji tim mnogo bolje izgledao kada bi izbacili Filipa i Vojvodu Kešelja i kada bi nam tim izgledao ovako: Regland, Nenadić, Davidovac, Laza, Dobrić, Beron, KC, Simana, Faje, Cirbes, Odžo, Rile plus Aleksa i kada bi konačno igrali kao protiv Unikahe sa Davidovce i Nenadićem na 1 i 2 u mometnu kada odmaramo Reglanda. Petorka Davidovac, Nenadić, KC, Faje i Odžo je možda i bolja od dosadašnje prve petorke, odbrambeno se svakako čini takoLast edited by Erik Kartmen; 27-02-19, 11:33.
Comment
Comment