Mi smo obavili solidnu selekciju,ali ne tako dobru.Ne mozemo da nas uporedjujemo sa Partizanom jer su oni obavili KATASTROFALNU,ali npr Rasko jeste izbacio dosta njih iz prve petorke...Ali ja bih voleo Raska i Darka Milicica..Darko je strasan u odbrani i u napadu,a tu je Rasko da ga zameni 10-15 minuta....Takodje Mitrovic je odlican defanzivac,brz,skocan...Na dvojci imamo Branka,ali ne moze on iz pik en rola da brani jer VV forsira preuzimanje....Na pleju je vec manji problem imamo Nelsona i Cveleta...Problem je Vuk...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Pobeda.. View PostMi smo obavili solidnu selekciju,ali ne tako dobru.Ne mozemo da nas uporedjujemo sa Partizanom jer su oni obavili KATASTROFALNU,ali npr Rasko jeste izbacio dosta njih iz prve petorke...Ali ja bih voleo Raska i Darka Milicica..Darko je strasan u odbrani i u napadu,a tu je Rasko da ga zameni 10-15 minuta....Takodje Mitrovic je odlican defanzivac,brz,skocan...Na dvojci imamo Branka,ali ne moze on iz pik en rola da brani jer VV forsira preuzimanje....Na pleju je vec manji problem imamo Nelsona i Cveleta...Problem je Vuk...
2. Svarno ne osecam potrebu da se poredim sa Partizanom, oni su napravili svoje greske, ali to se na nas nikako ne odnosi.
3. Darko ce verovatno bataliti kosarku, a svakako dugo nije igrao, trebalo bi mu dugo da se vrati u ritam utakmica.
4. Luka je sve samo ne skocan On je pametan i dobro se postavlja, ali mu je odraz smesan, a nema ni nesto duge ruke.
5. Branko vise igra trojku ove godine, dvojka je samo kada davi protivnicke plejeve, sto je sve redje kako sezona ide.
6. VV nista ne forsira, nego imamo tri nepokretna centra, nemas tu izbora, ili da preuzimas ili centri ostaju sami.
7. Vuk je genijalac, ali ume da upetlja jako. Nadam se da cemo u toj ulozi ludog genija sledece godine gledati Vasu Micica.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View Post1.Ok
2.Nebitno
3.Darko ce doci kod nas to sam ubedjen
4.Luka je juce imao 4 skoka u napadu za 5 sekundi,protiv Vojvodine 8 skokova.
5.To jeste..
6.VV Forsira udvajanje..
7.Vuk nije genijalac
Comment
-
-
Comment
-
Sto ne bi mi i komsije igrali u Areni? Dogovorimo se lepo za top 16, pa cemo se smenjivati.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
I to sto kazes.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
Comment