Originally posted by Šarac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Fino igraju ova djeca. Pade mi na pamet Novi Sad kad smo sabili Amere za zlato. Sad je 7 od tih igraca na All Staru a ostali su sasvim pristojne karijere a od nasih, Raduljica, Macvan, Tepic... Msm kako ujebemo te igrace, sta im radimo pa propadnu tako, kako ih amer izvuce?! Jel individualni rad, jel uslovi, sta?!
Gledam ovu djecu, to preuzima, to zona, to blokovi, utrcavanja poceonoj iza ledja... Takticki potkovani - individualnost ne nikako.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostFino igraju ova djeca. Pade mi na pamet Novi Sad kad smo sabili Amere za zlato. Sad je 7 od tih igraca na All Staru a ostali su sasvim pristojne karijere a od nasih, Raduljica, Macvan, Tepic... Msm kako ujebemo te igrace, sta im radimo pa propadnu tako, kako ih amer izvuce?! Jel individualni rad, jel uslovi, sta?!
Gledam ovu djecu, to preuzima, to zona, to blokovi, utrcavanja poceonoj iza ledja... Takticki potkovani - individualnost ne nikako.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostRegland, Davidovac
Beron, Lazic
Rivers, Dobric, Stratos
Faje, Simanic
Odzo, Ristic, Cirbes
Nema potrebe za daljim eksperimentima. Skratiti rotaciju, odabrati ovih 12 momaka do KLS lige
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Covic stariji, kao i Tomic ako ne uzmemo ABA moraju da pdnosu neopozive ostavke...zalosna sezona.. mi bi trebali da pitamo EL da nam skrati ABA i da se titula dodeljuje u Novembru...Raduje ovih 15p protiv FMP-a srecan Rivers svima koji slave..da nije smesno bilo bi tuzno..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Pozdrav za ekipu, dolazim sa B92 foruma, konacno su se izborili da me trajnu banuju. Imao sam nekada nalog ovde ali sam zaboravio lozinku cisto da se zna da nije u pitanju klon. Nadam se da ovde ne vladaju dvostruki arsini i da su "zakoni" isti za sve
Pozdrav za brata Dropkick-a ne znam da li je i ovde na forumu, ali na ovaj nacin da mu zahvalim jos jednom sto se zauzeo za mene na pomenutom forumu.
IZVINITE NA OFFU, nece se ponavljati vise.
Hvala.
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostPozdrav za ekipu, dolazim sa B92 foruma, konacno su se izborili da me trajnu banuju. Imao sam nekada nalog ovde ali sam zaboravio lozinku cisto da se zna da nije u pitanju klon. Nadam se da ovde ne vladaju dvostruki arsini i da su "zakoni" isti za sve
Pozdrav za brata Dropkick-a ne znam da li je i ovde na forumu, ali na ovaj nacin da mu zahvalim jos jednom sto se zauzeo za mene na pomenutom forumu.
IZVINITE NA OFFU, nece se ponavljati vise.
Hvala.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostAko si iz centra, postujem..Mi znamo kakve nas muke muce u zivotu )) Sala mala, dobrodosao, ovde vlada demokratija i bice sve u redu. Sta je toliki problem na tom forumu B92, pa svi beze od tamo?
Comment
Comment