Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostKako te nije sramota, sta si pisao o coveku.
Oduvek je bio covek odluke.
Strawberry na srecu promasi..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Sa realnog aspekta vece sanse Igokea ima da dobije Partizan nego Cibonu u gostima , a ako zadnje kolo bude odlucivalo , mogao bi Mile uplatiti kesa , tamo je svakako krizaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by MilošCZBG View Post40 minuta smo igrali bez odbrane i dobili.Cibona odlična večeras bila kao ludi su šutirali i za 3 i za 2...
Последњи минути текме ако неко ије пропратио:
Comment
-
Nesto sam razmisljao, i ja sam mislio: Da je Pesic... medjutim, kada se malo udubis, stvar je u sastavu ekipe. Nama je najveci problem u odbrani Igor Rakocevic/Vuk Radivojevic i rotacija/pokretljivost visokih. Sta se onda dogadja? Pomenutu dvojicu dvojki moze da prodje bilo koji krsteni bek sa prosecnom brzinom, najbitnije je da ima prvi korak. Ako se secate, protiv Galate nas je isto ovako zatrpao Gordon. Pojavi se dva koraka ispred cuvara, ne izrotira se kako treba i to je lak sut. Meni je inace cudo da nas jas neko nije ovako masakrirao. Druga slabost nam je odbrana P&R, odnosno indolentnost viokih igraca. Ja poludim od Savovica, jer bi on onim svojim rucerdama morao da presece bar dva pasa ka roll igracu po mecu. Medjutim, on to ne radi. Katic kada iskoci, to je kos. Kada ne iskoci ima problem da stize protivnicke centre. Samardziski, Brown, vrlo slicna prica.
Nista od ovoga Kari ne bi mogao da promeni, ubedjen sam. To su igraci koji imaju te svoje mane od kada su u profi kosarci. Mi pokusavamo da kontriramo sa nekoliko jako agresivnih igraca (Lazic i Cvele na prvom mestu) ali to vuce da oni vrlo brzo nakupe faulove, a obojica vole da naprave one glupe. Kazem, zapelo nam je u selekciji, imamo jedan od najboljih napada u Evropi, ali nam ti igraci donose probleme u odbrani. Kari bi mogao da napravi vise tih nekih minijatura, nije sablonski trener, verovatno bi dobio onaj mec za Igokeom, ali ne bi skor bio mnogo bolji niti igra mnogo drugaciji. Ljudi ovde misle da je Kari defanzivni trener zbog prosle sezone, sto bas i nije tako. Proslogodisnja igra je posledica nuzde, odnosno nedostatka kvaliteta koji se nadoknadjivao agresivnoscu. Igrali bismo vrlo slicno ove godine i sa Karijem (pod pretpostavkom istih igraca), sa ovakvom ekipom je greota pokusavati nesto drugacije.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Брате више ти гледаш баскет и то, али смем руку да ставим да би добили 1 од 2 изгубљена меча код куће у Еуро Купу и да би имали бар два мање пораза у лиги са Каријем, мсм ја се водим овде простом логиком иста екипа са доста бољим тренером дакле скор мора бити бољи, мора.
Не кажем да би узели ЕК или да би се са свима спрдали по 30 разлике и то, већ да би имали бољи скор од овог који опет добар, али да је могло и морало боље, могло је и морало.
Comment
-
Ja samo kazem da u ovoj ekipi ima mana koje ni on ne bi mogao da popravi. Siguran sam da bi imao mnogo bolju rotaciju, ne bi drzao Raska i Subotica u isto vreme, da se ne bi posvadjao sa Braunom, ali ne bismo se bas prosetali. Veovatno se ne bi dogodila ona dva poraza na pocetku od Hrvata, ali opet ni to nije sigurno.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Stimac je imao ponudu od nas,ali je odbio na pocetku sezone..A i sta ce on kod nas ne moze vise za ABA ligu da se registruju igraci....
@Nebojsa Da je Kari tu ja sam ubedjen da bi mi sada imali 2-3-4 pobede vise od 2....Pa mi imamo ocajnu TIMSKU odbranu...Oces da kazes da su prosle godine Subotic,Lesic i Petar Popovic bolji odbrambeni igraci od Savovica,Brown-a i Katica ?
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostStimac je imao ponudu od nas,ali je odbio na pocetku sezone..A i sta ce on kod nas ne moze vise za ABA ligu da se registruju igraci....
@Nebojsa Da je Kari tu ja sam ubedjen da bi mi sada imali 2-3-4 pobede vise od 2....Pa mi imamo ocajnu TIMSKU odbranu...Oces da kazes da su prosle godine Subotic,Lesic i Petar Popovic bolji odbrambeni igraci od Savovica,Brown-a i Katica ?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment