Da nije mali tatin debilko pokusao da iznudi onaj faul u napadu od Renfroa mi bi sad uzeli kup. Decko je tezak debil i ne mogu da verujem da misli za sebe da ima mesta u Zvezdi. Retardirani patuljak
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cenim da je Tomić najgluplje stvorenje koje se bavilo košarkom u istoriji ljudskog roda.
Njemu ubacivanje na sekund do kraja brani centar, a protivničkog centra brani drugi najniži igrač na terenu.
Kakav jebeni kreten.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Antona View PostDa nije mali tatin debilko pokusao da iznudi onaj faul u napadu od Renfroa mi bi sad uzeli kup. Decko je tezak debil i ne mogu da verujem da misli za sebe da ima mesta u Zvezdi. Retardirani patuljakA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by ivica14 View Postljudi sta cemo sa faulom renfroa u napadu kada je daao poslednju 3? faul berona je bio, ali kad je neko nekad svirao nesto na sekund do kraja? ja ne pamtim
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNi f od faula.
ovo se ne svira nikada
Да не тражим свој пост од пре пар дана и да се не цитирам али прошла сезона и ова су пресликане.
Само што смо прошле сезоне имали јако добра имена попут Фелдина, Рочестија, Ениса, па је и постојала нада да и поред неискусног тренера можемо да извучемо неки резултат.
Овај меч је показао шта можемо да очекујемо у борби за трофеј АБА лиге, бесомучно шутирање по систему АПП (ако прође прође).
Утисак вечери - Томић црта акцију за последњи напад и ставља Човића за извођача аута - Филип му одговара "Не могу ја ако стави неког високог не могу да пребацим."
Comment
-
Faul je bio, al smo odigrali katastrofa.
Ne dobija se mec tako sto u samo jednoj cetvrtini pogadja Davidovac, a u sledecoj Baron... ostali ne postoje, ni t od timske niti ikakve igre.
Sto izvadio Davidovca do kraja uopste?
Smesno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment