Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Isto nam se desava kao i protiv Igokee, ubacile nas sudije u bonus za 2 minuta."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Kada danas nismo izgubili, verovatno necemo do kraja imati poraz.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Al koja prica sada stoji, ono sto ovi iz Aba kazu ili onaj lik iz Evrolige?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAl koja prica sada stoji, ono sto ovi iz Aba kazu ili onaj lik iz Evrolige?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostOsim ako to budemo zeleli u poslednja dva kola da bismo izabrala lakseg protivnika."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostAli nije svejedno da ne igramo sa Partizanom, a oba tima ce verovatno traziti pobedu protiv nas ;)"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostPartizan verovatno ni nece otici na F4. A i da igramo sa vama dobicete kao i do sada.
Ne moze vas niko dobiti, jedino Cedevita da se umulja na F4 pa da pokradu."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostIzgubicete od Cedevite sledece kolo ali bicete 4. na kraju. Mi cemo rasrafiti Buducnost u Pioniru, a Radnicki ce da ih dobije u Kragujevcu. Vi imate tiebreaker sa Buducnosti.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostMi cemo do kraja pobediti samo Solnok kuci. Tesko da cemo na F4, jedino da nas Dodik pusti."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Comment