Stiže pojačanje... [emoji6]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ajkisloba View PostOOOOOOOOO Ksavijere Munforde javi se ki ozeblo sunce te cekamo.Last edited by Laki21; 03-02-19, 20:29.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Pot je bolji igrac od Filipa. Na stranu sto covek ima 194cm, za razliku od Ficinih skromnih 178. Pot bre ima kosarkaske poteze, kretanje. Daleko je on od kvaliteta za Zvezdu, ali ovim putem apelujem na Covica da ga usvoji, jer bi cak i on bio apgrejd u odnosu na njegovog bioloskog potomka.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostPot je bolji igrac od Filipa. Na stranu sto covek ima 194cm, za razliku od Ficinih skromnih 178. Pot bre ima kosarkaske poteze, kretanje. Daleko je on od kvaliteta za Zvezdu, ali ovim putem apelujem na Covica da ga usvoji, jer bi cak i on bio apgrejd u odnosu na njegovog bioloskog potomka.
Comment
-
Uprava je imala priliku da relativno bezbolno izvuče Filipa iz rotacije na mala vrata nakon povrede i u periodu kada smo još igrali neku odbranu.
Sada sa ugašenim Reglandom, šište mi jajca Cirbesom, neupotrebljivim Beronom i Fajeom bez šuta...
možemo dovesti i nekog Manforda od 2 metra ali umesto koga?
Ako zameni Reglanda a Filip ostane...da ne prolazimo iznova kroz tu blamažu.Last edited by Wingwalker; 04-02-19, 01:11.
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostAko Filip ima 178, ja sam onda Karla Del Ponte.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostJos 10 dana i to je to. Naslucujem kao prosle sezone da se Reglend otera posle eliminacije u PO ABA, a Pot ili Rebec prekomanduju u Zvezdu. Mora neko da plati ovo zajebavanje. Prosle godine Ennis, sad ce neko drugi...
Comment
Comment