Ja da se pitam rastao bih se sa covicem, keseljom, odzom i fajeom, mada bi i radanov mogao u fmp...doveo bih kreativnog pleja, neku cetvorku tipa kevin dzouns da po potrebi moze i na 5 da ode kada picimo smol bol i jednog kombo beka kao sto je djenka...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Czbg9 View PostJa da se pitam rastao bih se sa covicem, keseljom, odzom i fajeom, mada bi i radanov mogao u fmp...doveo bih kreativnog pleja, neku cetvorku tipa kevin dzouns da po potrebi moze i na 5 da ode kada picimo smol bol i jednog kombo beka kao sto je djenka...
Comment
-
Bilo bi lepo za promenu dovesti nekog ko ima šut za tri 40+% i centra koji je upotrebljiv i van reketa i koji sam ume da iskreira poene, zagradi se i zaštiti obruč.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostBilo bi lepo za promenu dovesti nekog ko ima šut za tri 40+% i centra koji je upotrebljiv i van reketa i koji sam ume da iskreira poene, zagradi se i zaštiti obruč.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTakvog imas samo u NBA za ovih 40% suta totalno nam je nepotrebno..treba nam neko ko zna da probije i ide jako do samog kraja..to uopste nemamo, sutere imamo i previse...treba nam neko ko razbija odbranu i pravi visak..nesto kao Admiral taj fazon...mi smo bezopasni ispod kosa sem centara..niko tu ne zna da ode do kraja..tj nema tu sigurnost u probijanju..prvog reda itd...centra takvog tesko nadjemo mada nije nemoguce...“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Pavijeva analiza nedostataka naše igre. Ima delova sa kojim se slažem 100% kao što je nedovoljno kretanje igrača bez lopte u napadu, što sam i sam podvlačio i to kad smo drali sve po spisku (znaju pojedinci[emoji41]), a malo mi se čini da precenjuje centre koje imamo i previše ih potencira. Ipak dosta zanimljivih opažanja, lepo se potrudio.
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ako filip ostane u Zvezdi, Zvezda trofeja ove sezone neće videti. Ojo je još prezelen za neku ozbiljniju košarku.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostJos uvek nista nije izgubljeno ,Radanov treba u Fmp svakako,Nenadić takodje,fali plej kvalitetan da se malo razmrda ekipa,totalno su pali psihički
Reč je o vrlo eksplozivnom plejmejkeru koji podjednako dobro napada koš i pogađa šuteve sa distance (znači može i za 2 i za 3 ali i jako do samog kraja), u novonastaloj situaciji mu nije problem da igra ni 35+ minuta po meču (protiv Banvita igrao svih 40). Sličan je dosta Norris Coleu s tim što nema taj pedigre i mislim da bi bio dostupan da pređe u Zvezdu što bi mu svakako bio iskorak u karijeri.
Nisam upućen u detalje njegovog ugovora, da li je dostupan igrač za neke naše standarde ali bih jako voleo da ga vidim u crveno-belom dresu jednog dana.
Edit: mala dopuna što se tiče njegovih partija
vs Cremona 36 min 28p 6a 5s
@ Banvit 40 min 43p 7a 4s
@ Cantu 34 min 19p 19as
vs Murcia 37min 15p 5a
vs Pistoia 28min 23p
@ Anwil 34 min 13p 6as 4s
vs Milano 36 min 31p 7a 4sk (pobeda!)
I da ne nabrajam dalje, zaista ima impresivnih partija koga zanima može da pogleda.Last edited by poacher; 30-01-19, 22:09.
Comment
Comment