Beron nije kosarkas, ovo je komicno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Regland i Beron ponovo nisu došli na utakmicu. Draže mi je da gledam omraženog Filipa, nego njih dvojicu. Cirbovanje ima efekta. Ristić nije stigao ni da se odvoji od parketa prilikom podbacivanja, Odžo ima realne šanse da ne uhvati još par lopti. Ako ne poludi ponovo Stratos, a i Dobrić nastavi, nemamo šta ni ovde da tražimo. Za nas je i Limož prejak. Vidi se da je Tomić bio u Oliju. Primili smo samo 40 poena za poluvreme od jebenog Limoža.
Comment
-
Nije los Limoz, da im je ostao Jaiteh dobar tim skroz..Mislim za EC nivo..jedva su dbili ovde i spanci..Mi smo skroz pali, fc deluje boje od Reglanda, ima protekciju kod sudija kao da je Dzordan
To smo mi, sknirali su nas..nema lakih suteva za Barona..ovog usmeravaju lotu svi jbga itd...a nemamo kreacije nikakve sa drugih pozicija...da skratim neko nas je skautirao, zamisli ;)3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
ovakav Limož ako ne dobijemo kako znamo i umemo...nek ide sve u majčinu.
jebo te Beron Tomiću kad ne znaš kad je previše...pa nemoj ga na teren takvog aman...ubi nas ko smotkom.Last edited by Wingwalker; 29-01-19, 22:03.
Comment
Comment