Originally posted by Ulični basketaš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by uncletima View PostSta taj, "siptar", ima da se javlja? Ukinuti mu pasos, Bre!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by uncletima View PostSta hoces ti od mene, a? Stavio sam navodnike!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Micov je jedan od najboljih igrača EL ove sezone, ali ne, bolje da igra poslušni nemač pojma tipa Birčević nego vrhunska evropska klasa.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMicov je jedan od najboljih igrača EL ove sezone, ali ne, bolje da igra poslušni nemač pojma tipa Birčević nego vrhunska evropska klasa."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
Danas gostujemo Limozu sa 0-4, mi imamo samo pobedu nad njima i ovo je neka vrsta brobe da mi ostanemo u zivotu a da oni ne odu sa nulom na kraju. Bili su povredjeni Majls i Samjuels ali se vracaju za ovaj mec, oba meca sa spancima su kuci bili blizu pobede, verujem da ce i ovo biti neizvestan mec, cak bi dao ulogu favorita njima zbog nase lose forme na strani i trneutnoj generalno....Svakako nas ceka zanimljiv mec koji mozda nece biti ni bitan za nastavak u EC posto Unicaja ima mec loptu koju nece propustiti ako mi pobedimo, Valensiji je dosta da odbrani -11 iz prvog meca itd...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDanas gostujemo Limozu sa 0-4, mi imamo samo pobedu nad njima i ovo je neka vrsta brobe da mi ostanemo u zivotu a da oni ne odu sa nulom na kraju. Bili su povredjeni Majls i Samjuels ali se vracaju za ovaj mec, oba meca sa spancima su kuci bili blizu pobede, verujem da ce i ovo biti neizvestan mec, cak bi dao ulogu favorita njima zbog nase lose forme na strani i trneutnoj generalno....Svakako nas ceka zanimljiv mec koji mozda nece biti ni bitan za nastavak u EC posto Unicaja ima mec loptu koju nece propustiti ako mi pobedimo, Valensiji je dosta da odbrani -11 iz prvog meca itd...
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostOtkinuce nas
:igrao keca:3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNama treba kombo bek i sut karta Keselju, Filipu
Nista vise.
:Filipe, odlazi!
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostTi misliš da znaš više od tandema Tomić - Čović. Ne glupiraj se, Lazo. Vidiš da se iz aviona vidi da je potrebno da se išutira Cirbes i Faje, a sa njima i Regland.
:Filipe, odlazi!
Comment
-
A ja, da želim da se familija Čović vrati u sigurnost Železnika.
Jer sve mi se čini da mi navijači prolazimo ovako:
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment