Originally posted by Ganac
View Post
Cudi me da Perez nije rekao da npr Doncica teo Laso da odvede u Manresu ali je on stopirao taj transfer...Sledece i jos bitnije jeste da su se svi igraci razvijali kod Deje, pa dobijali su sanse i Tejic, onaj mali plej ali ruku na srce i nisu bili tako kvalitetni da zasluze minute...Ubedjen sam da bi kod Deje sad Dobric bio prvi bek i igrao odbranu kao lud u EL CZ ali sta je tu je....
Sto se tice Tomica kao trenera mogu mu dati i ovu sezonu da ne uspe i da ne osvoji tituu, ali kao coveku ne mogu...evo i zasto...
Zamisli sad, da bilo ko, pred ovu sezonu ima budzet 2.5mdo 3m za plate i da njemu drugi plej bude FC3..evo da uzmes hiljadu ljudi naizmenicno i da biras i da sastave pred sezonu tim, ma i trenera sta god i da vidimo ko bi to njega stavio u 12...drugo a jos bitnije on je nabacao bekova tonu, ne znas vise sta sa njima, pa je cak i Davidovac bek..i onda se pitamo zasto se nerazvijaju i ne igraju kad su imali dobre EL sezone...a sad u EC ne mogu doci do minuta...
Nije meni problem da se ne uzme titula, problem mi je vizija i buducnost koju nam donosi Tomic. Dejo je preuzeo tim u najgorem mogucem momentu, tim bez titule sa covicem koji je menjao trenere i igrace kao na traci i napravio sistem..sistem koji sad nemamo...
Mi izdrkavamo na to da je prodao Apica...znamo li mi uopste gde idu te pare? i da idu KKCZ sta ces ti da uradis sa 250k? Nestace u magli a izgubili smo mladog i dobrog igraca ali nebojsha brine o nasim igracima i 'pruza'' mladim ljudima sansu ali preko...ne mozes bre samo prodavati i ocekivati titulu svae godine, to ne ide jbm mu misa nije ovo fudbal...Mi sad u timu nemamo igraca sem Lazica sa kojim mogu navijaci da se poistovete..
Navijamo da budem prvo a zasto? Da opet ne igramo Evropu? Da nam je uvek bitnija ABA DA BI MOGLI DA PREZIVIMO? EC smo imali ove godine i opet ta ABA najbitnija..itd...jbte dodji jednom i reci hocemo da uzmemo taj EC...a mogli smo...Pa Dejo je napao EC sa onim timom i zamalo nismo usli u finale...sad sa ovim uz malu nadogradnju ne zelimo ni da pokusamo...meni je to skandalozno...jasno se vidi da ovaj EC igramo preko qrca i da smo hteli da ispadnemo i na prve grupe...ali dobro..
Comment