Originally posted by darko pancev
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
U ovakvom stanju forme i sa ovim svako-malo Perperovim vađenjem kestenja iz vatre kao taktikom,
ne treba nam prolaz u EC i neko demoliranje po Evropi. Koga tamo da preveslamo sa ovom igrom.
Reglend može i mora bolje...vratićemo Lazu do plej-ofa a Beron nije u padu forme već je po dvadeset i neki put na pogrešnom zadatku.
Pale su maske i Milanu je, ako je razuman, sada najteže od dolaska u klub...ali ako ga i ovo ne trgne da zagrebe kod gazde da nešto dovedemo...onda teraj Tomiću jednako nadobudno, drži Čokiju alibi tim izlizanim izjavama, krpi novinare ali i bezecuj neko mesto pomoćnog u Arisu dok još nije pukla tikva.Last edited by Wingwalker; 23-01-19, 21:47.
Comment
-
-
Originally posted by Storm View PostKakve li ce bitke tek da vodi kad ga Buducnost pocisti u finalu, ako to cak ne uradi i Partizan u 1/2. Nije mi ga zao, ali cemo mi da budemo kolateralna steta. Ma nek’ ide....
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostMislim da malo pretjerujete u kritikama. Ja sam.vidio dobru Zvezdu e sad poslo je na kraju na njihovu vodenicu jbg moglo je i na vasu.Last edited by kronostime; 23-01-19, 21:56."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Sto se tice utakmice sve je receno .... kljuc nasih problema je inferiornost tandema Regland Covic u odbrani i odatle krece raspad timske odbrane i naravno kasnije nervoza u napadu .... Ono sto moze da raduje da ima dosta rezerve i u Ojo i u Risticu i u Simanicu i na tome treba graditi neke sledece poteze, veceras i Davidovac slidno odigrao par minuta pokazao da moze, onaj ulaz je bio vrhunski ... Na konferenciji delovalo da je Tomic bas popizdeo, i da bi moglo da bude odredjenih promena, ocigledno mu je bilo stalo da se prodje grupa u EC , ne deluje mi da je odglumeo ... Mislim da se ne treba stekati i igrati sa PO Aba lige , posebno sad kad smo verovatno ispali iz EC, treba pokusati osveziti tim i ozbiljno napasti ABA
Comment
-
Originally posted by hallucinogen12 View Postzvezda ce da dovede igrace jer mora..ekipa sa 16-0 u aba djeluje bas skromno u evropi
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostMislim da malo pretjerujete u kritikama. Ja sam.vidio dobru Zvezdu e sad poslo je na kraju na njihovu vodenicu jbg moglo je i na vasu.
Comment
Comment