Originally posted by drakon1
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Antona View PostMislim da je nebitno da li ce prednost domaceg terena imati Buducnost ili Cedevita.. Buducnost je sigurno u finalu, i sa pozicije 3, zato kazem da je najbolje situacija za nas mogla da bude da Buducnost bude cetvrta.
Comment
-
ne treba zanemariti da navijači sokića numeju da prebace pedes decibela navijanja.
kod njih se i po sred derbija najjasnije čuje tajm-aut.Last edited by Wingwalker; 22-01-19, 01:07.
Comment
-
Да може да се бира ја не бих тренутка размишљао, изабрао би Цедевиту, што због домаћег терена, што због њихових квалитета. Утакмице са Партизаном или Будућности ће бити на нож, биће свега а кошарке вероватно најмање.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Ne znam šta očekivati večeras, šta se to bitno može promeniti u samo 5 dana? Mogu li igrači da za to vreme odjednom počnu da više trče? Da logičnije i preeciznije pasove šalju? Mogu li naši centri da odbrane pik i da li će trener da odustane od besomučnog preuzimanja? Mogu li naši bekovi da probiju blok (Laza je povređen)?
Mnogo je pitanja a malo odgovora, nadam se da nešto mogu promeniti, a trener? Da li je on spreman da se menja i da raste sa timom? Za očekivati odgovor na ovo pitanje je DA jer je ipak trener početnik a i da nije, samo glup i tašt čovek se tvrdoglavo drži principa kao božjih zapovesti vernik.
Nadam se boljim izdanjima Zvezde i konačno pojačanju na poziciji pleja i 5/4.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNe znam šta očekivati večeras, šta se to bitno može promeniti u samo 5 dana? Mogu li igrači da za to vreme odjednom počnu da više trče? Da logičnije i preeciznije pasove šalju? Mogu li naši centri da odbrane pik i da li će trener da odustane od besomučnog preuzimanja? Mogu li naši bekovi da probiju blok (Laza je povređen)?
Mnogo je pitanja a malo odgovora, nadam se da nešto mogu promeniti, a trener? Da li je on spreman da se menja i da raste sa timom? Za očekivati odgovor na ovo pitanje je DA jer je ipak trener početnik a i da nije, samo glup i tašt čovek se tvrdoglavo drži principa kao božjih zapovesti vernik.
Nadam se boljim izdanjima Zvezde i konačno pojačanju na poziciji pleja i 5/4.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment