Ako ne uzmemo ABA zbog sina, vreme je da Covici odjebu iz Zvezde. Nek’ se izivljavaju u FMP-u. Sramotno sta rade.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sve što zdepasti zasere naravno da izaziva frustraciju i kod Tomića, ali pošto je sam odabrao da pojede žabu i sada mora da trpi, počeo je transparentno da tu lošu energiju istresa po mlađariji koji čekaju minute kao jadnici dok Kešelj glumi neko ludilo petnajs jebenih minuta...za šta li Kešelja razigravaš koj kurac?Last edited by Wingwalker; 19-01-19, 21:23.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostDomagoja ću na avatar...
Kako se userava u tatinog sina, fenomenalno ))SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostAko ne uzmemo ABA zbog sina, vreme je da Covici odjebu iz Zvezde. Nek’ se izivljavaju u FMP-u. Sramotno sta rade.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
18. april 2018.
Enis napustio Zvezdu, a Filip Čović se vratio!
Dilane ebote otac ludi...šta nam napravi?Last edited by Wingwalker; 19-01-19, 22:58.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostMisliš da mi koji kritikujemo Tomića, jer neće da prizna da je mini Čo beskoristan, ne pružamo podršku timu? Naprotiv, tako dajemo do znanja da smo aktivni i da prilično pažljivo pratimo šta se dešava sa našim klubom.
Imamo jednu opciju da prihvatimo to tako kako je, iz koje opcije se otvaraju dva puta, prvi da podržimo tim i Zvezdu kao što smo i uvek, pa kako bude jer smo nemoćni da utičemo ili da, kako je neko napisao, da bojkotujemo naš klub zbog nekog Filipa Čović gradskog vetrojeba i svirača u onu stvar.
Budimo pametni, do kraja uz Tomića i momke, pa na kraju kad se podvuče crta da sečemo glave, jer očigledno da je roster koji je trenutno na parketu u opticaju će vići sezonu do kraja, pa dokle stignemo, stignemo.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post
Budimo pametni, do kraja uz Tomića i momke...
Ali ako je Filip još uvek u timu samo zbog Tomićeve sujete i ako iz istog razloga ne želi da prizna da nam treba pojačanje i tako loptu prebaci na upravu, onda njegov problem izlazi iz sportskih okvira.
U tom slučaju dozvolite da budem glup do kraja u vezi podrške Tomiću...
a momcima uz jedan izuzetak, svako dobro.Last edited by Wingwalker; 20-01-19, 12:00.
Comment
-
Pa i red je. Ako je neko trebao dobiti, to je on. Čovek ima nekretnine, roditelji mu imaju nekretnine ovde, o ženama da ne pričamA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment