Originally posted by Šarac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Šarac View PostA nije ti bilo cudno kada je igrac FMPa Bolden koji ni sekundu nije proveo u dresu KKCZ i pri tom KKCZ prihoduje 650.000 $ na ime obestecenja , kako se tada navijaci Pantera nisu pitali na forumima sto njima pare a ne nama. CIji je on igrac bio?
I Apic je pod Ugovorom sa Zvezdom. Da nece mozda Covke da se iz budzeta KK Zvezda finansira FMP plus da igrace koji potpisu za Zvezdu a igraju u FMP u proda i to zadrzi FMP??
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostA nije ti bilo cudno kada je igrac FMPa Bolden koji ni sekundu nije proveo u dresu KKCZ i pri tom KKCZ prihoduje 650.000 $ na ime obestecenja , kako se tada navijaci Pantera nisu pitali na forumima sto njima pare a ne nama. CIji je on igrac bio?
Comment
-
Na par dana od isteka roka za registrovanje igrača za EC potpuno je jasno da klub ne interesuju nižerazredna evropska takmičenja.
A kada nam ode i zadnji voz za pojačanja u ABA ligi a tatino magare nastavi da glumi košarkaša prvenstveno zahvaljujući Milanovoj bandoglavosti, tada nam ne gine sezona 2019/20 bez stranaca,
u kojoj ćemo sanjati Pota na pleju da nam razigrava Lazića, Nenadića i Ristića, dok se tresemo pred gostovanje Ciboni.Last edited by Wingwalker; 18-01-19, 22:50.
Comment
-
Originally posted by la haine View PostAko bude obrnuto, da li ćete se posipati pepelom ovde i otvarati teme "Izvini Tomiću"?
ako to znači da bez pojačanja i sa Filipom u timu osvajamo ABA ligu a Perper, Reglend i Beron
ostaju da rađaju mečku zbog njega i sledeće sezone na velikoj sceni...
kakvo otvaranje tema...mogli bi standardno - sezonski avatar po izboru racionalnijeg...?Last edited by Wingwalker; 18-01-19, 23:38.
Comment
-
Originally posted by la haine View PostObrnuto je neosvajanje ABA i KLS titule. Jedino što je bitno ove sezone.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by blond View Post... KLS bez ABA, pa ... to smo vec videli prosle sezone.
raskid tri višegodišnja ugovora sa mladim igračima i odlazak još četvorice iz rustera...da, zvuči poznato.Last edited by Wingwalker; 19-01-19, 00:38.
Comment
-
Ako Milan uzme ABA sa Filipom i Keseljom protiv ove Buducnosti pojacane pre svega Kolom i Bitadzeom (mada i Bel moze da bude jako koristan), bice najbolji trener u istoriji ovog sporta. Verovatnoca za tako nesto je nekoliko promila i ogleda se u mogucnosti da prva petorka Buducnosti bude sprecena da igra ceo PO.
Comment
Comment