Dobro Sarac, ako si to cuo od neka dva trenera meni dosta. Sad sam spokojan..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by LosmiSK View PostDobro Sarac, ako si to cuo od neka dva trenera meni dosta. Sad sam spokojan..
Ziveli i budi mi dobro, proci ce i ovo prvenstvo vrlo brzo.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Post.nadam se da cu pogresiti naspram prosle sezone...ali sumnjam...Treba nam jedan iskusan back up,kvalitetan..inace smo najebali..
Nadaj se Teodosicu, bicemo zadovoljni sa Pefijem/Djenkom, realnost je NIKO.
Comment
-
Pisao sam da smo uzasni i losi..doduse nisam mislio da cemo izgubiti..mada sam vise stisavao kuknjavu..Znao sam da je Alimpije los ali ne toliko....to sam na kraju govoeio..na pocetku da imamo diletanta i da pojma nema..i da je Apic bolji od nba dvojca..i da Radicevic nema pojma..dok su govorili da imamo dva levaka. Itd..kosarke znam i previse i dobro sam se izrazio. Na long term nema zime sto se tice mojih projekcija, inace bih danas radio u Liru..lol..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Elem, moje misljenje je da se moramo pojacati na tom mestu i to je sve. Ne bih se zezao previse sa njima, oni mogu samo napredovati imaju fin sastav
Kol, Gordic
Ivanovic
Dzekson, Popovic
Bell,Koti,Sehovic
Earl, Danilo
Bitadza, Omic, Barovic..
Dobar sastav, ako mislimo i cekamo da ce oni ostati raspadnuti a mi biti na visokom nivou cele sezone onda nema sta da brinemo. Ja brinem i mislim da ne smemo a da ne uradimo nesto na trzistu...Sanse su 60-40% za njih na papiru i to je sustina moje price nista vise. Sa jednim dobrim back up-om i domacim terenom koj je siguran sanse bi bile suprotne...Ovako da i KKP dovede Gist-Lazme, bilo bi nam tesko u 1/2 kamoli finalu i put do finala je jako bitan za nas...
Za mene je to tako i nema potrebe da me iko drugi ubedjuje sta treba da mislim. Svoje misljenje sam izneo i to je to...da dodam da mislim da imamo bolji strucni stab u celini,ali Tomic jos nije saziveo sa pravim pritiskom a pritisak je sustina koja razdvaja pobednike od gubitnika a sa njim ne znam na cemu smo...Last edited by LosmiSK; 27-12-18, 17:57.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostElem, moje misljenje je da se moramo pojacati na tom mestu i to je sve. Ne bih se zezao previse sa njima, oni mogu samo napredovati imaju fin sastav
Kol, Gordic
Ivanovic
Dzekson, Popovic
Bell,Koti,Sehovic
Earl, Danilo
Bitadza, Omic, Barovic..
Dobar sastav, ako mislim i cekamo da ce oni ostati raspadnuti a mi biti na visokom niovu cele sezone onda nema sta da brinemo. Ja brinem i mislim da ne smeo a da ne uraidmo nesto na trzistu...Sanse su 60-40% za njih na papiru i to je sustina moje price nista vise. Sa jednim dobrim back up-om i domacim terenom koj je siguran sanse bi bile suprotne...Ovako da i KKP dovede Gist-Lazme, bilo bi nam tesko u 1/2 kamoli finalu i put do finala je jako bitan za nas...
Za mene je to tako i nema potrebe da me iko drugi ubedjuje sta treba da mislim. Svoje misljenje sam izneo i to je to...da dodam da mislim da imamo bolji strucni stab u celini,ali Tomic jos nije saziveo sa pravim pritiskom a pritisak je sustina koja razdvaja pobednike od gubitnika a sa njim ne znam na cemu smo...“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostJebiga,sinoc nije bio Laka ekonom na proslavi, mozda je on strucniji pa bi sa manje sarkazma prihvatio njegov stav nego stav ove dvojice.
Ziveli i budi mi dobro, proci ce i ovo prvenstvo vrlo brzo.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostSta je sa Lakom?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostPenzija koliko sam cuo, ali nije to bitno,naveo sam ga kao primer jer ako Kosovic i Topic nisu relevatni onda sam trebao da pitam Laku za strucno misljenje,jer ipak ovde od svih nas LosmiSk zna vise i to nam nabija na nos stalno, tako da je sasvim svejedno cije sam misljenja naveo. Mi smo misevi, sendvicari, botovi a on najbolje zna, dzabe mi ovde lupamo po tastaturi.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostJa vas iskreno sve gotivim. I zelim sve najbolje. Samo sam pisao svoje misljenje. Volim Zvezdu ali sam i realan. Postujem svacije misljenje i dobro citam ko sta napise itd..Svi ovde smo zemljaci i nema potrebe da pricamo na nekom drugom nivou sem drugarskom.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostNe daj se LosmiSk, 14 dana bez tebe je mnogo. Cuvaj se ubuduce bolje sta pises da ne odes bez potrebe i nepravedno u banovinu. Od NGodine krece borba, ovo u nedelju, pa mislim da ako ih Radonja razmontira sutra a utakmica se zavrsava negde posle 22 h da oni bas i nemaju puno svezine za nas bez obzira na imena i sirinu rostera koji imaju.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
BTW, jesu li mozda trazili da sa nama igraju u ponedeljak, a mi to odbili? Gotovo uvek igraju utakmice u EL petkom (kao i sada) i onda svoju utakmicu u ABA ponedeljkom. Sad je zakazano u nedelju... Ako smo odbili, bilo bi mi drago zbog njihovih mahinacija u PO i predizbornih mitinga koje je ABA uvazila. Ili je termin bio utanacen vec poodavno?
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostBTW, jesu li mozda trazili da sa nama igraju u ponedeljak, a mi to odbili? Gotovo uvek igraju utakmice u EL petkom (kao i sada) i onda svoju utakmicu u ABA ponedeljkom. Sad je zakazano u nedelju... Ako smo odbili, bilo bi mi drago zbog njihovih mahinacija u PO i predizbornih mitinga koje je ABA uvazila. Ili je termin bio utanacen vec poodavno?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Comment