Originally posted by LosmiSK
View Post
A sta si ti ocekivao da pridjem Dobricu i da ga pitam jeli majstore kome treba da jebemo kevu sto ti ne igras ?
Ili te interesuje koliko je ko od sponzora uplatio ili ce uplatiti ove sezone, pa i sledece pa i one tamo. Jel treba sada sve to unapred da se uzme i all/in da bi eto bili bolji od Future jer ti tvrdis da ce nas pocistiti u playoffu? Ti imas pravo na svoje legitimno misljenje ali ona Futura pre dolaska ova tri nova pojacanja je morala imati samo jedan poraz od nas, ovih 3 ektra poraza je rezultat cega?. O EL necemo da pricamo jer to je liga iznad i necu da se bavim njima u toj ligi.
Da li je sada nama i ta titula ugrozena jer verujem da si sada i u strahu od mocnog Trinkijerija, Renfroa i jos jednog na poziciji 5 kojeg ce dovesti da su i oni bauk za nas. Ekipe koje su oko 50 %, a mi sa 100 % do sada smo u kanalu jer nemamo playa u rangu Teodosica, i sto nam je Dobric trenutno na klupi.
Ok neka bude da si ti u pravu i da ce tako biti. Ja se ne slazem ali to je moje pravo zar ne..
Pitaj jos nesto tu sam.
Comment