Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Momir View PostSa tatinim sinom ili bez njega, moj sin i ja ćemo preći 200km da podržimo Zvezdu.
Ako Laza dolazi onda nikakav drugi poziv za navijace nije potreban.
Jos kada bi LosmiSk dosao, spekatkl u najavi.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostZato sto ne mozemo kao Bokan da dovede Cola za 300 k do kraja sezone ili da plati Bitadzea 100k platu i 300 k Misku.
KKP ne sme vise nijedan kiks da napravi ako vec su i oni sami uknjizili dva planirana poraza (kod nas i domacini Futuri). Ne gine im ako ima pravde jedna utakmica bez publike zbog sinocnjeg prekida, tako da oni jesu najveci kandidati za 4 mesto, ali nije jos sve gotovo i da su bas toliko sigurni.
Da su dobili sinoc otisli bi na trece mesto.
Što se Mege i četvrtog mesta tiče , možda im se posreći i konačno dobiju kkcz u poslednjem kolu [emoji848]
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostOcu u lozu sa Covicem[emoji16]
Zavrsi mi to
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
I Sarac, ako saznas kada se pustaju karte, javi ovde da bih rekao ortaku da prvog dana prodaje bude prvi na blagajni i izvadi mi dve karte.
Hvala
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostAjde sa mnom onda, white loza
I Sarac, ako saznas kada se pustaju karte, javi ovde da bih rekao ortaku da prvog dana prodaje bude prvi na blagajni i izvadi mi dve karte.
Hvala
Bice puna hala sigurno.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostMožda se zbog važnosti utakmice spusti do naše kupe ...taman ispred Šarca
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Zasto mi tokom sezone ne produzavamo ugovore sa igracima koji su ostavili dobar utisak, nego cekamo da im istekne ugovor i da im neki klub, posle dobre sezone, ponudi vise nego sto smo mi u stanju da platimo?
Ja bi odmah ponudio ugovor za sledecu sezonu Reglandu, Fajeu, Baronu i Perperoglu, a imam utisak da po starom "dobrom" obicaju ni jednog necemo uspeti da zadrzimo.
Nije mala stvar ubosti takva 4 igraca u odnosu cene i kvaliteta igara koje pruzaju. Videti na primeru Buducnost kako se prosipaju pare bez ikakvog rezultata, plana i koncepcijeLast edited by Antona; 23-12-18, 16:17.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostJel Covic sedi pored? Ako ne idem sa Sarcem[emoji23]
Bice puna hala sigurno.
Bio sam dva puta gore i nikada vise, morao bi da udjes umesto Bekjareva a to je nemoguca misija, a i rizikujes na poluvremenu da ti zastane kikiriku u grlu kada bi ti NC izvukao sve twitove i upise na forumu protiv FC3. Lepo te zamaskiram kod mene na tribini i mirna Backa.
Nema sta da vam javljam za karte, bice na sajtu objava, svakako se karte mogu kupiti na Eventimu, ne znam ko jos ide i kupuje karte na blagajni Pionira. Svaka iole veca pumpa OMVa ima eventim pored onih standardnih u Delti, Dom Omladine i Usca.
Pocelo je mnogo da se siri twiterom i forumima kako je Faye nesto nezadovaljan i da ce biti zamena Faye/ Luka Mitrovic. Sto bi rekao NC sve to dolazi iz Banovic Strahinje ulice. Glupost najobicnija.
Comment
-
Originally posted by Antona View PostZasto mi tokom sezone ne produzavamo ugovore sa igracima koji su ostavili dobar utisak, nego cekamo da im istekne ugovor i da im neki klub, posle dobre sezone, ponudi vise nego sto smo mi u stanju da platimo?
Ja bi odmah ponudio ugovor za sledecu sezonu Reglandu, Fajeu, Baronu i Perperoglu, a imam utisak da po starom "dobrom" obicaju ni jednog necemo uspeti da zadrzimo.
Nije mala stvar ubosti takva 4 igraca u odnosu cene i kvaliteta igara koje pruzaju. Videti na primeru Buducnost kako se prosipaju pare bez ikakvog rezultata, plana i koncepcije
Doduse i Marcus je bio usmeno dogoveren produzetak ali push defekt je ucinilo svoje da dodje kasnije.
Tvom avataru je isto tako ponudjen trogodisnji ugovor u toku prvenstva pa znamo kako se to zavrsilo. Ja se slazem sa tobom da bi sada svi potpisali u ovo vreme prosle godine produzetke saradnje sa Rochestijem, Feldinom pa mozda i sa Perom jer su u ovo vreme igrali vrhunski.
To je mac sa dve ostrice, da li cemo ostvariti cilj ove sezone, kakvi su njihovi planovi, Ragland i Beron po statistici igraju svoje najbolje sezone, mada se slazem sa tobom , ova dvojica su mi prvi pik i bilo bi super da oni ostanu, ali......... Stratos, Faye tesko da ce i oni a i mi imati interes u njhovim godinama da igraju ako Bog da EL sledece sezone.
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostAko drmnemo buducnost, bilo bi lepo pomoci cedeviti da se dokopa tog drugog mesta, 1 poraz gore dole, pa da i megi pripomognemo na kraju
Comment
Comment