Originally posted by Jimi22
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostIdi prati hokej, nije za tebe košarka, sine.
Nema bolje sredine za mladog igrača od kluba kakav je FMP, svake nedelje jake utakmice u ABA ligi, dva stepenika ispod EC ali i dva ili više stepenika iznad KLS-a i ABA 2.
To da imaju takmičarske ambicije je tek glupost par ekselans, odbijali su da igraju EC, odnosno od poslovno-tehničke saradnje sa Zvezdom nisu igrali nijednom, iako su mogli u sezoni 2016/17.
A kakvu si tek glupost lupio jasno je kad se vidi da po tvom kriterijumu niko ko ne igra u EL i EC nema takmicarske ambicije. Boze sacuvaj uopste vremena potrosenog u odgovoru na tvoje postove.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by blond View PostPa posle cmizdri opet kada te neko bude vredjao. Licemeru.
Naravno da ovo nije istina, jer da jeste, mladi igraci bi cvetali u Ciboni, Zadru, Krki ili Igokei.
Pa naravno da Radnicki basket ne moze da igra takmicenje samo zato sto ima isto ime kao klub koji je igrao dvaput polufinale EC. Kazem Radnicki Basket zato sto koncept tog kluba ima slicnost sa konceptom bivse filijale KK FMP.
A kakvu si tek glupost lupio jasno je kad se vidi da po tvom kriterijumu niko ko ne igra u EL i EC nema takmicarske ambicije. Boze sacuvaj uopste vremena potrosenog u odgovoru na tvoje postove.
Poprilično je apsurdno da se stalker buni za vreme koje odvaja na onog kojeg stalkuje. Jednostavno je, samo preskočiš moje postove. Mada da, kapiram da tebi to nije jednostavno, čemu onda forumski život?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostGde si Tegeltija, nisam te prepoznao. Što baš izabere Cibonu, Zadar, Krku i Igokeu? A i u tim timovima i drugim ABA timovima su stasavali igrači koji danas igraju što u NBA, što u EL, što u EC timovima.
Poprilično je apsurdno da se stalker buni za vreme koje odvaja na onog kojeg stalkuje. Jednostavno je, samo preskočiš moje postove. Mada da, kapiram da tebi to nije jednostavno, čemu onda forumski život?
Zbog takvih pojava i citamo o pohvalama bivsim igracima jednog tabora i pljuvanju po bivsim igracima i trenerima drugog, umesto da, za lepu promenu, procitamo i neku analizu nekog takmicenja ili neku vest, ko ne igra za koju ekipu i slicno.Last edited by blond; 05-12-18, 23:16.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by blond View PostZato sto su na nivou FMPa, glupog li pitanja? I zato sto po tvojoj debilnoj logici niko od njih nema takmicarske ambicije.
To je kao da kazes nekome "a sta sto pusi kao lokomotiva pored tebe, samo ga ignorisi". Naravno da cu da odgovaram na svaki post cijem autoru je cilj da spusti nivo foruma na svoj. Ti si taj koji nesto lupi, onda kada se dokaze da to nije istina samo predje preko toga i izrekne drugu laz, prve kao da nije ni bilo. Kao onomad kada si se zalio na to da se kloniram i da je to "najgori prekrsaj koji neko moze da uradi na forumu", a onda, hop, eno ga 21. vek u mesecu u kom dekkard ne moze da pise na forumu.
Zbog takvih pojava i citamo o pohvalama bivsim igracima jednog tabora i pljuvanju po bivsim igracima i trenerima drugog, umesto da, za lepu promenu, procitamo i neku analizu nekog takmicenja ili neku vest, ko ne igra za koju ekipu i slicno.
Što se tiče ove tirade, prouči šta je stalkovanje i kreni na vreme da se suočiš sa tim poremećajem ponašanja, ovo ti najdobronamernije kažem, posledice mogu biti fatalne.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ne sećam se da smo komentarisali juniore kkcz i plasman na F4 juniorske Aba lige . Odgledao sam sve utakmice i dosta je to dobro izgledalo ... posebno protiv domaćina .Pune Jazine , izuzetno navijanje .Atmosfera , koje skoro da nema u Aba ligiI , osim možda par utakmica .Ima par igrača koji obećavaju ali o tome mogu više oni koji bolje znaju košarku. Ja bi zapamtio Popovića , Vasića , Tomaševića ...za svaki slučaj .Evo intervjua njihovog trenera za koga neki imaju samo reči hvale
http://www.kkcrvenazvezda.rs/bojan-d...4-12-2018.html
Posle skoro mesec dana kkcz igra u Pioniru .Nedelja u 19h . Za nastavak serije ...Onda Breša 12.12 za prolaz u EK.Pa niz gotovanja i tek 30.12 derbi sa Podgoričanima
http://www.kkcrvenazvezda.rs/#Last edited by Samo Zvezda; 05-12-18, 23:38.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostTo je tvoja debilna logika[emoji769] nigde ih ja nisam dovodio u istu ravan, jer toliko sam pismen da ne upoređujem trostrukog šampiona Evrope i mali klub iz predgrađa koji nema takmičarske ambicije.
Dakle, FMP nema takmicarske ambicije jer ne igra EC implicira da nijedan klub koji ne zeli da igra EC ili EL nema takmicarske ambicije u ligi. E posto si to shvatio, prelazis na istoriju, ma koja istorija, to sa svojim ukucanima razgovaraj o istoriji klubova, ovde si napisao da je FMP odustao od EC i da zato nije takmicarski klub, drzi se toga.
Što se tiče ove tirade, prouči šta je stalkovanje i kreni na vreme da se suočiš sa tim poremećajem ponašanja, ovo ti najdobronamernije kažem, posledice mogu biti fatalne.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostNe sećam se da smo komentarisali juniore kkcz i plasman na F4 juniorske Aba lige . Odgledao sam sve utakmice i dosta je to dobro izgledalo ... posebno protiv domaćina .Pune Jazine , izuzetno navijanje .Atmosfera , koje skoro da nema u Aba ligiI , osim možda par utakmica .Ima par igrača koji obećavaju ali o tome mogu više oni koji bolje znaju košarku. Ja bi zapamtio Popovića , Vasića , Tomaševića ...za svaki slučaj .Evo intervjua njihovog trenera za koga neki imaju samo reči hvale
Posle skoro mesec dana kkcz igra u Pioniru .Nedelja u 19h . Za nastavak serije ...Onda Breša 12.12 za prolaz u EK.Pa niz gotovanja i tek 30.12 derbi sa Podgoričanima
http://www.kkcrvenazvezda.rs/#
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostNe sećam se da smo komentarisali juniore kkcz i plasman na F4 juniorske Aba lige . Odgledao sam sve utakmice i dosta je to dobro izgledalo ... posebno protiv domaćina .Pune Jazine , izuzetno navijanje .Atmosfera , koje skoro da nema u Aba ligiI , osim možda par utakmica .Ima par igrača koji obećavaju ali o tome mogu više oni koji bolje znaju košarku. Ja bi zapamtio Popovića , Vasića , Tomaševića ...za svaki slučaj .Evo intervjua njihovog trenera za koga neki imaju samo reči hvale
http://www.kkcrvenazvezda.rs/#
Comment
-
Originally posted by Grof View PostNa Serbiahoop ima nekih kratkih video zapisa sa turnira, pa cak i pojedinacno o nekim igracima
https://www.youtube.com/channel/UCr2...able_polymer=1
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostOvo je vrlo kvalitetan forumski upis, sve pohvale! Vidim Ganac slabo svraca sta je rec?
Zid je ono u sta je udario NC a trenutno imam osecaj da mi je forum isto sto i Jevrejima Jad Vasem.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Dođi malo na tribinu, dosta toga se promenilo u poslednjih 20, 30 godina kad si bio poslednji put, odnosno da vidiš šta se promenilo a šta je ostalo isto. A i bolji se stekne osećaj kakva je ekipa kad ih gledaš uživo“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Cera me tera da krenem ponovo (inace isao sam DO druge EL sezone-sezonska A tribina) i ako krenem to ce biti povremenoSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment